9. maj 2018

Spil 100 kr. risikofrit på pokalfinalen

Spil 100 kr. risikofrit på pokalfinalen

For første gang i 17 år skal Silkeborg IF spille pokalfinale, og det fejrer klubbens officielle bettingpartner, Bet25, ved at give 100 kr. risikofrit spil på opgøret.

Traditionen tro er der dækket op til fodbold fra øverste hylde på Kristi Himmelfartsdag, når Danmarks nationalarena danner rammen om årets pokalfinale. Og for første gang i 17 år bliver det med deltagelse af Silkeborg IF.

I den forbindelse forkæler klubbens officielle bettingpartner, Bet25, alle SIF-fans med et risikofrit tilbud på pokalbraget mod Brøndby IF.

Spiller du minimum 100 kr. inden kampstart og samtidig spiller minimum 100 kr. LIVE på kampen, refunderer Bet25 nemlig 100 kr. til din konto, hvis du skulle være så uheldig at tabe på dit LIVE-væddemål.

– Pokalfinalen er noget helt specielt, og det er uden tvivl noget af det største, man kan opleve som fodboldspiller herhjemme. Jeg har selv været så heldig at opleve det to gange, og selvom det blev til to nederlag, er det en oplevelse, jeg altid vil se tilbage på med stor glæde. Generelt er det bare en kæmpe festdag for hele klubben, og som stolt bettingpartner i Silkeborg IF vil vi selvfølgelig gerne bidrage til festlighederne ved at tilbyde fansene et risikofrit tilbud på torsdagens finale, siger Frank Hansen, der er CRM-manager hos Bet25.

I skrivende stund får du pengene 6,5 gange igen, hvis Peter Sørensens tropper skaber overraskelsen og snupper trofæet for næsen af de blå-gule forhåndsfavoritter fra Vestegnen.

Læs mere og tilmeld dig pokalfinalens risikofrie tilbud her

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen