19. juli 2019

– Søndag handler det om point

– Søndag handler det om point

Cheftræner Kent Nielsen står i spidsen for SIF bedste hold i 3F Superligaen for første gang på JYSK park. Hans fokus ligger på at skabe et resultat og tjene point.

Kent Nielsen: Vi skal arbejde os frem til point mod Horsens.

SIF-træner Kent Nielsen sender søndag sit hold ind på JYSK park til sæsonens første hjemmekamp på JYSK park. Det er samtidig den erfarne træners første møde med SIF’s hjemmebane og -fans til en hjemmekamp i 3F Superligaen. Og det glæder han sig til, men først og fremmest handler fokus om at skabe et resultat, der giver point.

I kampfolderen GO KAMP gør han sig nogle tanker om det at skulle spille sæsonens første kamp:

– Vi spiller vores første hjemmekamp, og det er altid noget særligt at tage hul på en ny sæson. Jeg tror alle har det på samme måde, uanset om det er spillere, trænere, ansatte og frivillige i klubben, sponsorer eller tilhængere: Forventningens glæde er stor, og det er spændende endelig at skulle måle sig med de andre. For de fleste af vores unge spillere er Superligaen samtidig uprøvet land med den ekstra spænding og optimisme, det giver.

– Hvor står vi så? Mit svar: Vi står godt, bedømt på det arbejde, spillerne har leveret siden forberedelserne gik i gang midt i juni. Men det er i kampene, vi skal måle det. Vi er her for at skabe resultater, og det bliver vi målt på. Det gjaldt i premieren i Brøndby, og det gælder mod Horsens.

– Vi har gjort forarbejdet på træningsbanen, og det er et godt fundament. Nu skal det udmønte sig i resultater og point, og det tror jeg på, vi kan arbejde os frem til mod Horsens.

Kampen spilles søndag kl. 12.00.

Værd at vide inden du tager på JYSK park på søndag:

  • Fanzonen ude foran JYSK park åbner kl. 10:30 – her er der masser af aktiviteter for de yngste, og der er mulighed for at købe øl og vand i Café Carlsberg, der åbner kl. 10. Du kan læse mere her
  • Du kan finde praktisk information og læse meget mere om kampdagen her.
  • SIF-shoppen åbner kl. 10:30 og er åben frem til kampstart. Her er det blandt andet muligt at købe den nye SIF-trøje. Børnestørrelser koster 350,- og voksenstørrelser 400,-
  • Husk at du sparer en 20’er pr. billet ved at købe på forhånd via billet.silkeborgif.com.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen