20. juli 2019

Kent N. har holdet klar til søndagens 3F Superliga comeback på JYSK park

Kent N. har holdet klar til søndagens 3F Superliga comeback på JYSK park

Efter lørdagens træning udtog SIF-træner Kent Nielsen truppen til AC Horsens-kampen søndag. Den er identisk med truppen fra Brøndby-kampen.

Det er omkring et år siden, at der sidst blev spillet superliga-fodbold på JYSK park. Nu sker det igen. Søndag kommer AC Horsens på besøg på byens stadion til SIF’s første hjemmekamp efter oprykningen i maj. Efter SIF’s nederlag i Brøndby i første runde for en uge siden er der pres på for at hente et resultat og point, og samme situation er AC Horsens i efter deres hjemmebane-nederlag til FC Nordsjælland i første runde.

Træner Kent NIelsen foretog sine sidste forberedelser med truppen lørdag formiddag under træningen på JYSK park. Bagefter udtog han de 18 spillere til truppen, og den er identisk med sidste søndags trup, der rejste til Brøndby.

Disse 18 spillere er udtaget:

1. Oscar Hedvall
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
8. Andreas Heimer Hansen
9. Shkodran Maholli
11. Emil Holten
14. Dennis Flinta
17. Mads Kaalund
19. Nicolai Vallys
20. Marc Rochester Sørensen
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Filip Lesniak
29. Ronnie Schwartz
30. Thomas Nørgaard
32. Frederik Alves Ibsen

Til kampen kan Mads Kaalund og Emil Holten få debut, mens de to andre nye i truppen, Nicolai Vallys og Filip Lesniak, kom ind i 2. halvleg i Brøndby til debut.

Der er godt nyt om Anders Hagelskjær, der blev skadet op til kampen mod Brøndby. Han deltog i lørdagens træning på JYSK park og kan være i spil igen til næste runde, hvor SIF møder AaB ude. Pelle Mattsson er også tilbage i træning, og han er sammen med Oliver Haurits udtaget til U19 Liga-holdets træningslejr i Løgumkloster fra søndag. Her er der planlagt træningskampe mod Kiel og Esbjerg. Gustav Dahl, Magnus Mattsson og Sebastian Jørgensen sidder stadig ude på ubestemt tid.

Værd at vide inden du tager på JYSK park søndag:

  • Fanzonen ude foran JYSK park åbner kl. 10:30 – her er der masser af aktiviteter for de yngste, og der er mulighed for at købe øl og vand i Café Carlsberg, der åbner kl. 10. Du kan læse mere her
  • Du kan finde praktisk information og læse meget mere om kampdagen her.
  • SIF-shoppen åbner kl. 10:30 og er åben frem til kampstart. Her er det blandt andet muligt at købe den nye SIF-trøje. Børnestørrelser koster 350,- og voksenstørrelser 400,-
  • Husk at du sparer en 20’er pr. billet ved at købe på forhånd via billet.silkeborgif.com.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen