20. juni 2019

Slut med fest og ferie – træningen starter i dag

Slut med fest og ferie – træningen starter i dag

Der er fire nye ansigter i den SIF-trup, der her til formiddag indleder forberedelserne til den kommende sæson. Back-talent testes i den kommende tid.

I dag er dag 1 i SIF’s liv som Superligaklub i sæsonen 2019-20. Efter oprykningsfestivitas og en velfortjent ferie møder spillerne ind til den første træning under ledelse af SIF’s nye cheftræner, Kent Nielsen.

I flokken af spillere vil der være fire nye ansigter. Det er de to ny-ankomne fra Nykøbing FC, den centrale midtbanespiller Mads Kaalund og angriberen Emil Holten. Begge er 22 år og har underskrevet tre-årige kontrakter.

Fra U19-holdet er målmand Magnus Dalsgaard trukket op i førsteholdstruppen med henblik på at indgå i klubbens målmandsteam, der lige nu omfatter Thomas Nørgaard, der er ny målmandstræner efter afslutningen på den aktive karriere, og første-målmand Oscar Hedvall.

Endelig er venstre back Gregers Arndal-Lauritzen inviteret til Silkeborg til et prøvetræningsophold. Den 20-årige back har været på kontrakt i AC Horsens, men hans aftale udløber denne sommer. De kommende dage i SIF vil vise, om hans nye adresse bliver i Søhøjlandet.

Spillerne møder ind i dag kl. 9.00 og træner første gang kl. 10.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen

Menu