12. juni 2023

Skidt weekend for U-holdene

Tre nederlag og en sejr blev det til for SIF’s U-hold i weekenden, hvor U13 holdt fanen højt med en sejr over AGF.

SIF U17-Brøndby 3-4 (2-3)

Mål: Sebastian Laustsen, Magnus Rosengreen og Sebastian Biller

– Vi havde besøg at Brøndby på JYSK park, og Brøndby spiller for, at vinde ligaen. Vi havde en plan om at byde dem op til dans, hvilket vi må sige, vi gjorde. Desværre manglede vi lige det sidste i afgørende situationer, siger U17-chef Kim Leth Andersen og fortsætter.

– Kampen blev spillet på et utroligt højt tempo og med masser af intensitet. Vi kom fortjent foran 2-0, men det var ligesom, det blev en lille sovepude for os, og Brøndby tilkæmpende sig flot tilbage før pausen. I pausen snakkede vi om, at vi skulle arbejde hårdere uden bolden og stå bedre sammen, når der var modgang. Det lykkedes.

– 2.halvleg havde vi bolden mest, men vi havde svært ved at skabe chancer. Vi havde især svært ved at komme bagom deres 5 bagkæde. En træls situation i overtiden gjorde, at Brøndby kunne tage hjem med de tre point. Vi er trætte af at tabe kampen, men præstationen kan vi være godt tilfredse med. Vi manglede bare den sidste kvalitet/held, så havde vi taget de 3 point, siger Kim Leth Andersen.

SIF U15 – Brøndby: 1-3 (0-1)

Mål: Kevin Knudsen

Vi blev hårdt matchet mod et godt Brøndby-hold. Vi startede kampen godt og forsøgte at tage initiativ med bolden, men vi manglede noget kvalitet i vores gennembrudsspil og havde lidt problemer med at blive farlige. Opspillet lykkedes vi fint med, men vi havde udfordringer med at passe på bolden, når vi havde spillet forbi deres 1. pres. Det medvirkede, at vi ikke fik løftet holdet og sat tryk på Brøndby, mens vi modtog for mange omstillinger imod, siger U15 cheftræner Peter Ager Kristensen og fortsætter.

– I 1. halvleg havde vi svært ved at vinde vores dueller højt i banen, når vi praktiserede det høje pres, og det gav et for åbent hold, hvor Brøndby var dygtige til at udnytte pladsen. I 2. halvleg startede vi igen godt ud på bolden, men manglede noget kvalitet på den sidste 1/3. Vi indkasserede undervejs to scoringer efter omstillinger imod. Det bliver for kostbart i kampe som disse, hvor vi skal være topkoncentrerede hele vejen. Selvom vi hungrer lidt efter sejre og succeser, så er der meget læring i disse kampe, så det tager vi med. Næste weekend slutter vi sæsonen af ude mod AGF, siger Peter Ager Kristensen.

FCM – U14 7-1 (4-0)

Mål: Frederik Ibsen

U14 skulle forsøge at bygge videre på onsdagens sejr i Viborg, men det gik langt fra efter planen.

– Efter blot fire minutters spil var vi bagud efter 2 næsten identiske mål efter indlæg. Det var et gentagende problem kampen igennem. Det ærgrer mig, at vi ikke evnede at forsvare vores mål bedre. Trods udfordringer i felterne havde vi i hele kampen et flot udtryk på bolden, og har også chancerne til at score flere mål, siger U14 chef Kasper Christensen.

Næste kamp er onsdag hjemme mod AaB.

AGF – SIF U13: 0-4 (0-2).

Mål: Noah Meyer, Victor Tang, Alexander Nysom og Karl Hansen.

Vi spillede vores sidste puljekamp ude mod AGF og kom godt fra start via et godt frispark fra Noah Meyer og en sikker afslutning af Victor Tang. Vi havde lidt svært ved at sætte et godt 1. pres ind i 1. Halvleg, da AGF var gode til at udnytte vores mindste fejl. Derudover havde vi fint styr på bolden og får os spillet fornuftigt forbi deres presspil, siger cheftræner Nick Hansen og fortsætter.

– I pausen snakkede vi om at forsætte med at spille med stor indsats, være på verbalt over for hinanden og være disciplinerede i  aftalerne i erobringsspillet. Det lykkedes, og vi fik erobret mange bolde, som gav efterfølgende chancer. Vi fik scoret 2 mål mere af Alexander Nysom og Karl Hansen, hvilket gav os en 4-0 sejr.

– En god indsats, hvor drengene arbejdede godt, viste vores værdier og en god kommunikation internt. Sejren betyder, at vi ender som 1’er i puljen og kan d. 15, kl. 19 se frem til en semifinale mod OB, siger Nick Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen