9. juni 2023

SIF modtager fornem pris

SIF’s flotte bronzemedaljer i 2022 blev tirsdag æret af Idrætsrådet i Silkeborg Kommune, der tildelte SIF prisen for ’årets senioridrætspræstation’. Den tilhørende pengepræmie donerer SIF til BROEN Silkeborg.

Silkeborg IF’s Superligahold modtog tirsdag aften ’Tipspokalen’, som Idrætsrådet i Silkeborg Kommune årligt uddeler til en idrætsudøver eller et hold på 26 år og opefter, der har ydet en særlig senior-idrætspræstation i årets løb.

Silkeborg IF løb med prisen for de sportslige præstationer i 2022, der endte med de historiske 3F Superliga-bronzemedaljer til klubben.

– Vi er meget beærede og stolte over at modtage denne historiske pris, som betyder meget i Silkeborg Kommune. Jeg synes, det er flot, at SIF skriver sit navn på vandrepokalen i skarp konkurrence i et ellers blomstrende silkeborgensisk idrætsliv, siger sportschef Jesper Stüker på vegne af Superligaholdet.

Ud over den traditionsrige vandrepokal og et smukt litografi til evigt eje modtog SIF også en check på 2.500 kr.

De penge har Superligaklubben valgt at donere til organisationen BROEN Silkeborg, der har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, spejder, musik eller andre fritidsaktiviteter, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

– Det handler ikke om beløbets størrelse. Det handler om alt det udenom, og SIF har tidligere støttet BROEN Silkeborg – både økonomisk og på andre områder. Det handler om signalværdien og det netværk, som SIF også er i besiddelse af. Pengebeløbet er vi selvfølgelig glade for, men det er lige så meget omtalen og det, at SIF fortsat støtter op om vores projekt. Det er vi meget glade for, siger Dorthe Nørgaard, der er formand for BROEN Silkeborg.

Du kan læse meget mere om BROEN Silkeborg her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen