20. august 2018

Sjælden nullert for U14

Sjælden nullert for U14

Det sker ikke ofte, at en U14-kamp slutter 0-0. Men det skete for SIF og Viborg i lørdags.

SIF og Viborg spillede lørdag 0-0 i U14 Ligaen, og det alene var opsigtsvækkende, da det ikke er ofte, at drenge i den aldersgruppe går fra banen uden at der er scoret.

– Ja, det er sjældent, at det bliver målløst i U14, men når vi ikke selv kunne lave mål, så var det det næstbedste resultat. Vi havde 10 gode minutter fra start, hvor vi trykkede Viborg helt i bund og havde en stor chance samt er par løse forsøg, siger U14-træner Peter Ager Kristensen om kampen.

Det blæste en del, og det havde indflydelse på kampen, hvor holdene skiftedes lidt til at tage taktstokken. I 2. halvleg var SIF bedst og satte nogle gode angreb sammen, men der manglede bevægelse og idéer foran modstanderens mål, og trods pænt overtag i 2. halvleg, formåede SIF-drengene ikke at komme rigtigt tæt på.

– Jeg synes, det var godkendt på indsats, hvor drengene arbejdede godt, og det er et fint fremskridt. Vi lykkedes godt i vores pres og havde med bolden en smule bedre struktur i holdet end i de forgangne kampe. Det er små skridt i den rigtige retning, og det kan vi være tilfredse med, konkluderer Peter Ager Kristensen.

Næste opgave for U14-holdet er om 14 dage, 2. september, hvor AaB kommer på besøg på Søholt.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, lørdag 18. august kl. 12.00 på Viborg FF’s anlæg:
FK Viborg – Silkeborg IF 0-0

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen