20. august 2018

Sjælden nullert for U14

Sjælden nullert for U14

Det sker ikke ofte, at en U14-kamp slutter 0-0. Men det skete for SIF og Viborg i lørdags.

SIF og Viborg spillede lørdag 0-0 i U14 Ligaen, og det alene var opsigtsvækkende, da det ikke er ofte, at drenge i den aldersgruppe går fra banen uden at der er scoret.

– Ja, det er sjældent, at det bliver målløst i U14, men når vi ikke selv kunne lave mål, så var det det næstbedste resultat. Vi havde 10 gode minutter fra start, hvor vi trykkede Viborg helt i bund og havde en stor chance samt er par løse forsøg, siger U14-træner Peter Ager Kristensen om kampen.

Det blæste en del, og det havde indflydelse på kampen, hvor holdene skiftedes lidt til at tage taktstokken. I 2. halvleg var SIF bedst og satte nogle gode angreb sammen, men der manglede bevægelse og idéer foran modstanderens mål, og trods pænt overtag i 2. halvleg, formåede SIF-drengene ikke at komme rigtigt tæt på.

– Jeg synes, det var godkendt på indsats, hvor drengene arbejdede godt, og det er et fint fremskridt. Vi lykkedes godt i vores pres og havde med bolden en smule bedre struktur i holdet end i de forgangne kampe. Det er små skridt i den rigtige retning, og det kan vi være tilfredse med, konkluderer Peter Ager Kristensen.

Næste opgave for U14-holdet er om 14 dage, 2. september, hvor AaB kommer på besøg på Søholt.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, lørdag 18. august kl. 12.00 på Viborg FF’s anlæg:
FK Viborg – Silkeborg IF 0-0

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu