20. august 2018

Matchvinder Møller: En dejlig kamp

Matchvinder Møller: En dejlig kamp

Det var en rigtig 1. divisionskamp med mere hårdt arbejde end godt spil, men det blev til sejr, og det var det vigtigste. Sådan opsummerede matchvinder Frederik Møller kampen i Roskilde søndag.

Med et spark fra straffesparksfeltets kant sørgede Frederik Møller for det mål, der førte til sæsonens første sejr og mål, da SIF vandt i Roskilde søndag. Det tog SIF News en snak med ham om efter kampen.

– Det var en rigtig 1. divisionskamp, hvor det var mere hårdt arbejde end flot spil. Banen var svær, men jeg synes egentlig, at vi får spillet noget godt fodbold i 1. halvleg, men får ikke scoret på de store chancer, vi skaber. Vi får alligevel puttet én ind, og så er det egentlig bare at arbejde sejren hjem derfra, sagde SIF’s matchvinder Frederik Møller efter sejren på 1-0 i Roskilde søndag eftermiddag.

– Magnus (Mattsson – red.) slår et flot hjørnepark til mig. Jeg står udenfor feltet, og så rammer jeg den, ligesom jeg har gjort til træning. Vi vinder, det var det vigtigste, slog Frederik Møller fast.

Se hele interviewet med Frederik Møller:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen