6. maj 2024

Simon Stüker forlænger med SIF

Silkeborg IF har lavet en ny, treårig aftale med Simon Stüker, der dermed har to år på traineeaftale, inden backtalentet går over på fuldtid i SIF.

Silkeborg IF har mandag sikret sig en aftale med et af klubbens helt store talenter.

Højrebacken Simon Stüker har nemlig sat sin underskrift på en aftale, der holder ham i Silkeborg IF de næste tre år fra sommer.

De første to sæsoner skal Simon Stüker færdiggøre sin uddannelse og dygtiggøre sig på banen på en traineeaftale, inden han går over på fuldtid og forhåbentlig bliver en fast bestanddel af førsteholdstruppen i SIF.

– Simon er en rigtig dygtig back, der har været i klubben, siden han var 11 år. Han har egentlig hele pakken og er en back, som passer lige ind i SIF-systemet. Simon har en god fysik, og han er dygtig til at komme i gennembrud fra sin position, siger talentchef Peter Christian Hansen og uddyber.

– Simon er fast med omkring landsholdet i sin årgang, og han er netop blevet udtaget til det U17-landshold, der skal med til EM i Cypern til sommer. Her i klubben spiller han fast på U19, selv om han faktisk er andenårs U17-spiller. Vi har store forventninger til Simon, men nu får han først og fremmest tid til at fokusere på sin udvikling, siger PC Hansen.

Netop udviklingen i SIF har været en af nøgleårsagerne til, at Simon Stüker har set frem til at forlænge sin aftale.

– Det er selvfølgelig en drengedrøm at få en fuldtidskontrakt med Silkeborg IF. En klub, som jeg har været længe i, og som jeg altid har håbet på at slå igennem i, siger Simon Stüker og fortsætter.

– Jeg er i et rigtig godt udviklingsmiljø, og nu skal jeg forbedre mig endnu mere og fortsætte på U19 de næste sæsoner. Men jeg håber meget at tage store skridt i min udvikling og komme til at spille på førsteholdet herude på JYSK park, når jeg går over på min fuldtidskontrakt, siger Simon Stüker.

Kontraktforlængelsen med Simon Stüker sker blot få dage efter, at et andet af SIF’s talenter, Sebastian Biller, underskrev en ny aftale med klubben. Læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen