3. maj 2024

SIF skriver kontrakt med Sebastian Biller

Sebastian Biller Mikkelsen har underskrevet en ny kontrakt med Silkeborg IF, og stortalentet overgår til en fuldtidsaftale fra sommeren 2025.

Silkeborg IF har fået en vigtig underskrift i hus til fremtiden!

Sebastian Biller Mikkelsen har nemlig sat sin signatur på en ny, længerevarende aftale med Silkeborg IF.

Det 17-årige stortalent, der i vinter var med førsteholdet på træningslejr i Portugal, vil det første år af kontrakten spille på en traineeaftale, og herefter vil Sebastian Biller Mikkelsen overgå til at spille på fuldtid i Silkeborg IF.

– Vi er, af åbenlyse årsager, rigtig glade for at underskrive en ny kontrakt med Sebastian, der er en spiller med tydelige offensive kvaliteter. Han er en meget dygtig afslutter, har hurtige fødder, scorer masser af mål og er i det hele taget bare en meget afgørende spiller på den sidste tredjedel af banen, siger sportschef Jesper Stüker og fortsætter.

– Sebastian er en fast bestanddel af landsholdet i sin årgang, og han har allerede snuset lidt til førsteholdet i SIF. Vi har store forventninger til Sebastian, men det første år af aftalen går også på at forberede ham endnu bedre på tilværelsen som fuldtidsspiller, hvor han forhåbentlig tager store skridt mod førsteholdet.

Sebastian Biller Mikkelsen kommer fra Hvinningdal, spillede i sin tidlige barndom for samarbejdsklubben HA85 og skiftede til Silkeborg IF allerede som niårig.

Den unge offensiv-spiller har været med hele vejen på SIF Fodboldskolen, Sølystskolens Talent Team og Silkeborg Fodbold College, så det er en rigtig lokal dreng, der glæder sig til at tage endnu et skridt i sin udvikling for SIF.

– Jeg er utrolig glad for at underskrive min første fuldtidskontrakt med SIF, der træder i kraft næste sommer. Jeg har taget rigtig gode skridt i min udvikling i SIF, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte med at bygge på i det helt rigtige miljø med gode holdkammerater og gode trænere. Jeg fik et rigtig godt indtryk af førsteholdstruppen på træningslejren i vinter, og jeg håber, jeg fortsætter med at nærme mig førsteholdet og bliver fuldt ud konkurrencedygtig, når min fuldtidskontrakt træder i kraft. Jeg er meget stolt og beæret over den tro, der er på mig i klubben, og den tillid, som jeg bliver vist, siger Sebastian Biller Mikkelsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen