31. marts 2018

Simon J om nederlag: Svært at sluge

Simon J om nederlag: Svært at sluge

Silkeborg IF tabte den første gruppespilskamp til FC Helsingør, efter en kamp hvor hjemmeholdet kom frem til adskillige chancer, men i sidste ende måtte se gæsterne snuppe alle tre point.

Det var nogle særdeles skuffet Simon Jakobsen, som efter 3-2 nederlaget til FC Helsingør skulle prøve at forklare, hvordan det kunne ende med et nederlag i en kamp, hvor man ellers på de fleste parametre var dominerende.

– De har egentlig ikke voldsomt mange oplagte chancer, men deres tre mål er for simple. Dueller vi taber, andenbolde vi taber, hvor vi ikke er tæt nok i kæden, eller på den ene eller anden vis bare ikke laver godt nok forsvarsspil, lød forklaringen fra Simon Jakobsen, som ikke kunne skjule sin skuffelse over resultatet af kampen.

– Lige nu er jeg nærmest så skuffet, som jeg aldrig har været før. Det er sgu en hård omgang og hårdt at sluge, fortalte Jakobsen, som efter kampen kunne konstatere, at SIF-holdet havde 26 skud i kampen og 18 hjørnespark, hvilket vidnede om et til tider massivt pres mod Helsingør-målet.

– Vi brænder rigtig, rigtig mange chancer. Så kan man sige, at det er rigtig fedt, at vi kommer frem til dem, men det er svært at tænke positivt på nu. Vi brænder rigtig mange, og så lukker vi selvfølgelig for mange ind, lød det fra Jakobsen, som allerede onsdag kan se frem til en ny kamp, når SIF på udebane skal møde Randers FC i pokalturneringen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen