31. marts 2018

For tidligt at slå to streger under facit

For tidligt at slå to streger under facit

Skuffelsen var stor hos spillere og manager efter 2-3 mod FC Helsingør. Men Peter Sørensen så også gode faser i kampen.

Skuffelsen drev ned ad væggene på JYSK park lørdag aften. 2-3 nederlaget til FC Helsingør var svært at sluge efter en kamp, hvor SIF havde haft overvægt på de fleste parametre, undtagen på måltavlen.

Det afspejlede sig også i Peter Sørensens kommentarer efter kampen.

– Vi er selvfølgelig meget skuffede over resultatet. Vi gjorde meget godt, men de får et vigtigt mål inden pausen og øjner muligheder. De laver et par ændringer, der bringer dem tilbage for så vidt angår målene. Men det var os, der havde chancer og spil, og det gør det ekstra ærgerligt at vi står tilbage med nederlag, sagde Peter Sørensen.

– Vi var ikke pletfri i forsvaret, men laver mange gode ting fremad i banen. Resultatet retter sig bare ikke altid efter antal chancer og procenter med bolden, fortsatte han.

– Egentlig så det jo godt ud i det meste af tiden, og der er en del vi kan bruge, men også en hel del, som vi ikke kan bruge til noget. Nu spiller vi kampene, og det er alt for tidligt at slå to streger under facit, sagde han med henvisning til, at nederlaget fastholder SIF på pulje 1’s tredjeplads, der udløser playoff om at undgå nedrykning.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen