25. maj 2021

SIF’s islændinge udtaget til A-landsholdet

Både Patrik Gunnarsson og Stefán Teitur Thórdarson er udtaget til det islandske A-landshold, der spiller tre træningskampe i de kommende uger. 

SIF’s to islandske spillere, målmand Patrik Gunnarsson og midtbanespiller Stefán Teitur Thórdarson, er begge udtaget til det islandske A-landshold, der i de kommende uger spiller tre venskabskampe mod Mexico, Færøerne og Polen.

Stefán Teitur Thórdarson er udtaget til alle tre kampe, hvilket betyder at han har fået fri til den sidste kamp mod FC Fredericia, så han allerede onsdag rejser til Island og støder til landsholdet, der skal rejse til Dallas for at møde Mexico 30. maj. Patrik Gunnarsson, der plejer en øm ankel, rejser først afsted sidst på ugen og deltager i kampen mod Færøerne, der spilles 4. juni i Reykjavik og kampen mod Polen 8. juni i Poznan.

Derefter går begge spillere på sommerferie. Stefán Teitur Thórdarson møder ind på JYSK park igen sammen med den øvrige trup 20. juni, mens situationen for Patrik Gunnarssons vedkommende er uafklaret, idet hans lejeaftale fra Brentford udløber med sæsonens udgang.

Kom til sæsonens sidste kamp onsdag kl. 19.00 på JYSK park. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen