20. maj 2020

SIF-udlændinge glæder sig til genstarten af Superligaen

SIF-udlændinge glæder sig til genstarten af Superligaen

Det har været en speciel tid for flere af SIF’s udenlandske spillere, som igennem længere tid har været afskåret fra familie og venner i deres respektive hjemlande. Nu begynder det dog at lysne for spillerne, som glæder sig over at være i gang igen.

Det begynder for alvor snart at lugte af Superligafodbold igen. De fleste af holdene begynder i denne uge med at afvikle træningskampe (SIF spiller lørdag mod Vejle Boldklub), inden det i næste uge går løs.

Genstarten af landets bedste række kommer som en stor forløsning for SIF-spillerne, hvor især de udenlandske spillere har set frem til at kunne udføre deres arbejde igen.

– Jeg havde håbet, at vi kom i gang med at spille igen. Det er det, som jeg er kommet til Silkeborg for, så det er jeg meget glad for, fortæller Kees Luijckx, som glæder sig over, at den danske liga modsat den hollandske, ikke er blevet lukket ned.

Norske Vegard Moberg glæder sig også over, at bolden snart ruller igen. For ham har tiden under Corona-krisen været hård, da han har været afskåret fra familie og kæreste i Norge.

– Det har netop været d. 17. maj, som er Norges nationaldag. Vi havde fri den dag, så jeg kunne sidde hjemme i sofaen, mens de fejrede dagen. Det er klart, at det kunne godt mærkes. Men nu begynder det heldigvis at nærme sig normale tilstande nu, så det er godt, fortæller Moberg, som ikke har set sin bedre halvdel siden starten af marts måned.

For Kees Luijckx har tiden været en lidt anden. Sammen med sin familie har han nemlig forsøgt at nyde tiden sammen.

– Det har været en god tid for mig og min familie. Jeg har nydt den rigtig meget, og jeg har faktisk fået set rigtig meget af Danmark. Som udlænding har det været en god oplevelse at være i Danmark, lyder det på dansk fra hollænderen.

Fredag d. 29. maj genstarter SIF kampen om overlevelse i 3F Superligaen, når FC Nordsjælland gæster JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen