20. maj 2020

Ny SIF’er: En lidt ærgerlig start

Ny SIF’er: En lidt ærgerlig start

Det har ikke ligefrem været en drømmestart på karrieren i Silkeborg IF for midtbanespilleren Mark Brink. Corona-krisen har besværliggjort muligheden for at lære de nye holdkammerater bedre at kende.

På sidstedagen af januar måneds transfervindue skiftede Mark Brink til Silkeborg IF fra barndomsklubben Esbjerg fB.

Det var første gang i karrieren, at den 22-årige midtbanespiller skiftede klub. En ny hverdag blev dog hurtigt forstyrret af Corona-krisen, som i første omgang sendte alle spillerne hjem til selvtræning, mens det senere blev muligt at træne i mindre grupper på JYSK park.

– Det har været ekstra trist for mig, nu når jeg er kommet til en ny klub, og var klar på at give den en skalle og vise mig frem. Jeg har skulle lære nogle nye holdkammerater at kende, og det gør man altså bedst ved at spille til træning, og ikke så meget ved at træne med to meters afstand, fortæller midtbanespilleren, som fik to indhop i de første kampe i foråret.

Det er dog ikke en rolle som indskiftningsspiller, som Mark Brink er taget til Silkeborg for at udføre. Derfor håber SIF’s nr. 14, at han kan overbevise trænerteamet i SIF om, at han skal starte inde.

– Jeg vil da byde mig til, så godt jeg kan. Jeg vil vise, at træneren skal spille mig fra start af. Det skal jeg gøre mig fortjent til, og det er det, som jeg arbejder på her til træning, fortæller Brink, som i karrieren er noteret for 62 Superligakampe.

På lørdag møder SIF-holdet Vejle Boldklub i en testkamp, inden det går løs i 3F Superligaen. En kamp som der er blevet set frem til i SIF-truppen.

– Nu har vi spillet en masse interne kampe, men det er sgu bare noget andet, når man skal møde et andet hold. Så det glæder jeg mig helt vildt til, og forhåbentlig får jeg lov at spille lidt. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste i truppen, som glæder sig til at spille kamp igen, så det bliver sgu godt, lyder det med et stort smil fra Mark Brink.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen