22. maj 2020

SIF-trup klar til generalprøve i Vejle

SIF-trup klar til generalprøve i Vejle

En corona-fri SIF-trup tager lørdag til Vejle for at spille træningskamp, der samtidig er generalprøven til 3F Superligaens genstart næste fredag.

SIF-træner Kent Nielsen håber at hans hold kan finde tilbage i den gode rytme fra før corona-nedlukningen allerede i morgen, når SIF spiller testkamp i Vejle. Foto: Ulla Myrhøj.

Det er en sygdomsfri trup, SIF-træner Kent Nielsen sender i kamp lørdag formiddag mod Vejle på Vejle Stadion. Truppen fik fredag resultatet af tirsdagens corona-test, og alle resultater var negative. Som en del af den særlige corona-protokol for afvikling af kampe  – incl. træningskampe – skal samtlige spillere testes inden de må kastes i kamp, og heldigvis var der ingen anmærkninger hos SIF-spillerne første gang, de blev testet.

Dermed er det kun skader og lidt småskavanker, der begrænser truppen. Rafael Romo er klar igen og med i Vejle efter at han først på ugen fik en mindre skade efter leg med sine børn. Den har holdt ham udenfor træningsbanen i det meste af ugen, men lørdag er han klar til at tage plads i målet. Der er også udsigt til et bemærkelsesværdigt comeback til Gustav Dahl, der har trænet med hele ugen efter at have været ukampdygtig i omkring to år med skader.

Kent Nielsen tager en pæn flok af de spillere, der er til rådighed med.

– Vi er bevidste om, hvor vi står, selv om man aldrig kan være helt sikker efter en lang pause. Derfor skal vi ud at vise, at vi kan samle op på det stærke udtryk, vi viste inden corona-pausen. Kampen mod Vejle handler om at finde tilbage til det, slår Kent Nielsen fast.

SIF-træneren råder over disse spillere:
1. Oscar Hedvall
4. Kees Luijckx
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
8. Vegard Moberg
11. Emil Holten
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
17. Mads Kaalund
19. Nicolai Vallys
21. Mads Emil Madsen
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelkjær
26. Rasmus Carsensen
27. Sebastian Jørgensen
29. Brumado
30. Rafael Romo
31. Alexander Lind
32. Frederik Alves

Kampen spilles kl. 11.00 på Vejle Stadion. Der er på grund af corona-situationen ingen adgang for tilskuere.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen