9. april 2021

SIF-træner forventer intens kamp i Esbjerg

SIF-træner Kent Nielsen forventer at lørdagens opgør i Esbjerg bliver en topkamp værdig. Han måtte kigge langt efter forsvareren Tobias Salquist til torsdagens afsluttende træning.

Kent Nielsen kan se tilbage på to sejre over Esbjerg tidligere i sæsonen. Sammen med ni sejre i de seneste ni kampe giver det et godt rygstød inden lørdagens opgør på Blue Water Arena, hvor SIF så sent som 25. februar vandt 2-1.

– Vi kunne godt tænke os, at meget af kampen kommer til at ligne det, vi så sidst, vi mødte Esbjerg. Vi håber og tror og har også en forventning om, at vi kan være stærke på bolden. Men vi ved også godt, at de er stærke i deres organisation og også er blevet lidt skarpere i både stramhed og fysik. Så jeg forventer, at det bliver et intenst opgør, hvor der både bliver plads til noget teknisk fodbold, noget direkte fodbold, og der vil også være en masse bolde, der kommer ind i straffesparksfeltet. Så alt i alt kommer kampen til at have det hele, og den bliver et topopgør værdigt, sagde Kent Nielsen efter fredagens afsluttende træning.

Her måtte han se langt efter Tobias Salquist, der måtte blive hjemme i henhold til corona-protokollerne, fordi han var en smule sløj. Det gør ham tvivlsom til opgøret.

– Han blev testet i går og var negativ, og på grund af protokollerne, er han også blevet testet i dag. Vi har en tro på, at han bliver klar, siger Kent Nielsen om mandskabs-situationen forud for kampen.

Du kan se hele interviewet med Kent Nielsen i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen