7. oktober 2020

SIF-tilhængere rammes af corona-restriktioner

Regeringen udvider restriktioner til 31. oktober. Dermed spilles SIF’s næste hjemmekamp mod Viborg FF 22. oktober uden tilskuere.

SIF’s tilhængere har i de to seneste hjemmekampe mod Esbjerg og Hobro været forhindret i at gå til fodbold på JYSK park på grund af coronarestriktioner. Det har kun været tilladt at lukke 500 ind i alt, incl. spillere, medarbejdere, tv-folk, bolddrenge etc. Det samme bliver tilfældet til SIF’s næste hjemmekamp mod Viborg, der spilles 22. oktober. Regeringen har onsdag 7. oktober udvidet de nuværende restriktioner til at gælde måneden ud.

Det er endnu uvist, om restriktionerne lempes til SIF’s hjemmekamp mod Vendsyssel søndag 1. november kl. 15.00.

Med de nuværende retningslinjer kan SIF lukke godt 300 tilskuere ind, og her prioriterer klubben sine sponsorer. Baggrunden for det er betingelserne i den hjælpepakke, folketinget har vedtaget. For at få del i den er SIF forpligtet til at begrænse det økonomiske tab som følge af corona-restriktionerne mest muligt. Ved at åbne Norlys Loungen for sponsorerne, begrænser SIF den kompensation, klubben ellers er forpligtet til at betale tilbage til sponsorerne.

Vi er klar over, at det rammer alle, der har købt sæsonkort. De vil få mulighed for at blive kompenseret, når vi har det fulde overblik over den nuværende situation.

Følg med på SIF’s hjemmeside og i SIF App’en om nyt vedr. coronasituationen og konsekvenserne i forhold til Viborg-kampen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen