3. august 2020

SIF tilbage på træningsbanen

SIF tilbage på træningsbanen

Kent Nielsen havde mandag formiddag sine spillere tilbage på træningsbanen på JYSK park, hvor forberedelserne til den nye sæson i NordicBet Ligaen er gået i gang.

Efter en veloverstået sommerferie, så er SIF-spillerne mødt ind til træning på JYSK park igen. Forude venter fem-seks ugers opstart, som giver cheftræner Kent Nielsen god tid til at se holdet an, inden det gælder FC Helsingør i premierekampen i weekenden d. 11.-13. september.

– Det var en tiltrængt ferie efter en hård, lang og anderledes forårssæson. Men det er godt at være tilbage på træningsbanen, hvor vi har mulighed for at dygtiggøre os, og hvor vi kan sætte os nogle nye mål, og lægge skuffelsen over nedrykningen fra os, lyder det fra cheftræneren, som kunne glæde sig over at se Magnus Mattsson tilbage i fuldt vigør.

Til gengæld var der også lidt malurt i bægeret.

– Desværre har vi fået Nicolai Vallys skadet i ferien, og det er desværre noget, som kommer til at tage lidt tid, konstaterede Kent Nielsen, inden han så frem mod de kommende uger.

– På den korte bane skal vi have arbejdet med trupsammensætningen. Vi synes at mange af de spillere, som spillede de sidste kampe i foråret, så meget lovende ud. Men der er ingen tvivl om, at vi skal have suppleret op. Både med unge talenter som Anders Klynge, som godt kan spille med, men også med nogle, som kan gå ind og forstærke os, fortæller Kent Nielsen.

Fokus på genpres og kvalitet med bolden

I forhold til sidste sæson, så går SIF fra rollen som værende underdog i de fleste kampe til en af favoritterne til oprykning. Noget der kan stille anderledes krav til det taktiske udgangspunkt.

– Hvis vi bliver meget boldbesiddende, og har bolden meget højt oppe på modstandernes banehalvdel i lange perioder, så skal vi være endnu skarpere i genpres-delen, når vi taber bolden. Vi skal have forfinet det at spille hurtigt og bevægeligt, og vi skal være endnu dygtigere til det, for der kan godt komme nogle perioder, hvor pladsen bliver lidt mindre, fortæller Kent Nielsen.

Cheftræneren er ved godt mod inden den kommende sæson, og det bunder især ud i den måde, som SIF-holdet sluttede opholdet i landets bedste række på.

– I bund og grund så handler det om at få tingene til at fungere igen. Bortset fra det vigtigste, det at vi rykkede ned, så var vi rigtig godt tilfredse med indholdet i kampene i foråret, og det er det, som vi skal ramt igen, og gerne have bygget lidt på, forklarer Kent Nielsen efter mandagens træning.

Fra i dag er JYSK park igen åben for tilskuere til træninger. Du kan se den aktuelle træningsplan her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen