15. juni 2020

SIF-talenter tilbage i kamp

SIF-talenter tilbage i kamp

SIF’s U19-hold er begyndt at forberede næste sæson. De nye årgange spillede kamp for første gang i tre måneder, da Viborg vandt træningskamp med 2-1.

Talenterne spiller kamp igen. Efter tre måneders pause blev der i sidste uge åbnet for kampe efter corona-epidemien, og det benyttede SIF’s U19-drenge til at spille en træningskamp mod Viborg fredag, som gæsterne fra domkirkebyen vandt 2-1.

– Jeg glæder mig over et rigtigt flot mål og et par andre gode opspil, samt den gode energi spillerne lagde i kampen, og så var det bare vildt fedt at spille kamp igen, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

Med udsigt til, at U19 Ligaen ikke spilles færdig, og at en håndfuld U19-talenter træner med SIF’s superliga-trup og dermed er låst i forhold til kampe på U19-holdet, er forberedelserne til næste sæson allerede igang. Det betyder, at U19-holdet nu består af den kommende årgang, 2002 og ’03.

– Det var til at se, at det var længe siden sidst. På den positive side bragte spillerne stor lyst og energi ind i kampen, men på den negative, så blev det hele lidt for febrilsk og uden mange perioder med ro på spillet, siger Jesper Mikkelsen om fredagens begivenheder.

Marcus Baggesen bragte SIF foran midt i 1. halvleg på en fin bold i dybden, som han lobbede over målmanden. VFF udlignede inden pausen efter et hjørnespark.

– 2. halvleg var ligesom 1. lidt rodet, og vi havde svært ved at spille os til chancer. De scorede til 1-2 efter et boldtab tæt på vores felt. Vi havde et par gode muligheder sidst i kampen, men kunne ikke omsætte dem til mål, siger Jesper Mikkelsen.

Kampen i tal:
U19 Liga, Træningskamp, fredag 12. juni på Søholt:
Silkeborg IF – Viborg FF 1-2 (1-1)
Mål for SIF: Marcus Baggesen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen