15. juni 2020

“Vi har nærmet os gennem længere tid”

“Vi har nærmet os gennem længere tid”

Kent Nielsen var naturligvis glad for sejren og de seks mål. Men mest af alt måske nullet, der var SIF’s første i denne sæson.

Kent Nielsen bevarede begge ben solidt plantet på kunstgræsset efter surrealistiske 6-0 over OB mandag aften. Selvfølgelig glædede han sig, og selvfølgelig var han også overrasket over, at sejren blev så stor. Men at SIF vandt og leverede en flot indsats kom ikke bag på den erfarne træner.

– Vi har nærmet os gennem længere tid. Vi har spillet gode kampe, og i de seneste seks, har vi kun tabt én – og før det fik vi ikke rigtigt bundlinje ud af ellers gode præstationer. Jeg vil sige, at de seks mål er mere “forventeligt”, men nullet. Det nul er vi også meget glade for, sagde Kent Nielsen og så flere årsager til at sejren blev så stor.

– Vi har det held, der skal til, vi har kendelserne med os og så gør vi mange ting rigtigt. Vi er effektive og gode til at udnytte den plads, vi får, og så spiller vi meget hidsigt, forklarede Kent Nielsen.

Kent Nielsen blev naturligvis også spurgt til SIF’s situation i bunden, og vejen mod redning er stadig lang og belagt med torne.

– Man skal passe på ikke at overvurdere dette. Vi skal blive ved med at bygge på og fortsat have fokus på at vinde den næste kamp og få så mange point, som muligt. Vi spiller vores chance, og så ser vi, hvor langt det rækker, sagde  Kent Nielsen.

Næste chance for sejr er allerede på torsdag, når Lyngby tager imod på Lyngby Stadion med kampstart kl. 18.00. Kampen sendes på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen