15. juni 2020

U17 tabte første kamp efter corona

U17 tabte første kamp efter corona

Med mange tilskuere omkring banen kom SIF’s U17-talenter i kamp igen efter corona-pausen. På Søholts Talentpark blev det 1-3 mod Viborg FF.

SIF’s U17-hold med en række tidligt oprykkede U15-talenter vendte fredag tilbage i kamp-rytmen med en træningskamp mod Viborg FF på Søholts Talentpark, hvor ganske mange benyttede DBU’s nye retningslinjer for afvikling af breddekampe, hvor tilskuere er tilladt, dog højest 500 incl. kampens aktører og krav om at de skal sidde ned – på klapstole eller lignende.

– Dejligt at være i gang med at spille fodboldkamp igen! Og fedt at se mange mennesker på Søholt. Det har jeg savnet, siger U17-træner Casper Røjkjær, der dog var mindre glad for spillet af hans mandskab på banen.

– Præstationen blev ikke helt som håbet. Jeg synes ellers, at vi på de fleste parametre startede kampen bedst. Vi forsømte dog at gøre tingene færdige, og den sidste aflevering eller afslutning manglede kvalitet, siger Casper Røjkjær, der kunne se kampen afgjort på 10 dårlige minutter.

– Fra det 30. til det 40. minut faldt vi i søvn og indkasserede tre mål, siger Røjkjær.

SIF var i stand til at vinde 2. halvleg med 1-0 efter et mål af Alesander Priesborg Madsen.

– Godt at være igang igen, og vi havde momenter, der var ok. Men det er for meget i glimt, vi ser gode ud, og vi skal allerede nu til at øve os i at leve i en hel fodboldkamp. For mange holder pauser både fysisk og mentalt og det skal vi forbedre til næste gang.

Kampen i tal:
U17, Liga, træningskamp, fredag 12. juni på Søholt:
Silkeborg IF – Viborg FF 1-3 (0-3)
Mål for SIF: Alexander Priesborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen