21. juni 2018

SIF-talenter med landsholdet til Færøerne

SIF-talenter med landsholdet til Færøerne

Frederik Carstensen og den nybagte SIF’er, Oscar Fuglsang, er udtaget til det danske U17-landshold, der spiller internordisk turnering på Færøerne i august.

To SIF’ere er med på den liste med 20 spillere, som U17-landstræner Søren Hermansen har udtaget til en internordisk turnering på Færøerne 4.-12 august. Det er Frederik Carstensen (billedet) fra SIF’s U17 Ligahold samt nytilkomne Oscar Fuglsang, der så sent som onsdag skrev under på en ungdomskontrakt med SIF. Han skifter til Søhøjlandet fra AGF.

Begge spillere er dermed rykket med op på det nye U17-landshold bestående af spillere født i 2002. De var begge med U16-landsholdet til dobbeltlandskamp i Slovakiet i slutningen af maj, men rykker op i U17-gruppen efter sommerferien. Turneringen på Færøerne er således den nye U17-årgangs første opgave.

Der er tale om en internordisk træningsturnering, hvor U17-landsholdet spiller fire kampe i og omkring hovedstaden Torshavn. Første kamp er mod Finland 5. august i Argir lidt syd for Torshavn. To dage senere møder de danske U17-drenge Nordirland på Gundadalur, der er B36’s anlæg i Torshavn mens sidste puljekamp mod Sverige spilles på nationalarenaen Torsvøllur lige ved siden af. Det er 9. august. Herefter følger en placeringskamp 11. august inden hjemrejsen.

Se oversigt over hele U17 landsholdstruppen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen