21. juni 2018

Dansand laver langtids-sponsorat i SIF

Dansand laver langtids-sponsorat i SIF

Danmarks førende sandspecialist, Dansand i Addit, har forlænget sit Toppartner-sponsorat i Silkeborg IF med tre år.

– Vi tror på projektet i SIF, og vi vil gerne bakke op om klubbens mål om hurtig tilbagevenden til Superligaen.

Sådan siger direktør Poul Konrad Beck, Dansand, der gennem en årrække har været Toppartner i Silkeborg IF. Toppartnerne er de tungeste sponsorer bag byens fodboldklub lige efter hovedsponsoren Mascot.

Dansand-direktøren har sat handling bag ordene om opbakning ved at lave en langtidsaftale med klubben. Danmarks førende specialist i sand har netop forlænget sit Toppartner-sponsorat med tre år.

– Ligesom alle andre i og omkring klubben er vi selvfølgelig kede af nedrykningen til den næstbedste række, men sket er sket, og nu handler det om at samle alle gode kræfter om bestræbelserne på at rykke hurtigt tilbage til Superligaen. Forlængelsen af vores sponsorat for yderligere tre år er et signal om, at vi er der for klubben og bakker op, også når det er tunge tider, siger Poul Konrad Beck videre.

Fodbold har enorm betydning
Med en produktion på 350.000 tons sand årligt, hvoraf en stor del går til eksport, ikke bare til europæiske naboer, men også til ørkenstater som Saudi Arabien og Kuwait, er Dansand ikke en typisk lokal virksomhed. Alligevel er det vigtigt for virksomheden at være med i opbakningen af professionel fodbold i Silkeborg.

– Dansand er en virksomhed i Silkeborg-området, og som en lokal virksomhed, er det vigtigt, at vi bakker op om initiativer, der er med til at brande byen. Også selv om vores primære forretningsområde ikke er lokalt. Fodbold har en enorm betydning for mange mennesker og er dermed en fantastisk markedsføringsmotor for byen, især når SIF er i Superligaen. Det vil vi som en del af det lokale erhvervsliv gerne bakke op, siger Poul Konrad Beck.

Et dejligt signal
I Silkeborg IF er adm. direktør Kent Madsen glad for det signal, Dansand sender med den tre-årige forlængelse af sponsoratet.

– Vi er klar over, at vi med nedrykningen slider på kreditten i forhold til vores sponsorer. Derfor er det et dejligt signal, at en af vores store samarbejdspartneree bakker os op med en langtidsaftale. Vi er i øjeblikket i gang med genforhandling af aftalerne med en lang række af vores sponsorer, og heldigvis møder vi stor loyalitet, hvor vi kommer frem. Det er vi taknemmelige for. Ingen skal være i tvivl om, at det altoverskyggende mål for den kommende sæson er oprykning, siger Kent Madsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen