19. juni 2018

SIF-talent udtaget til det nye U16-landshold

SIF-talent udtaget til det nye U16-landshold

Eskild Dall fra SIF’s U15-hold leverede en flot indsats til DBU’s talenttræf i Vildbjerg og slap igennem nåleøjet til det nye U16-landshold.

Silkeborg IF bliver også repræsenteret, når den nye generation af ungdomslandsholdsspillere træder ind på U16-landsholdet i løbet af sensommeren og efteråret. Eskild Dall fra SIF’s U15-hold har været til en fire dages DBU-samling for årgang 2003 i Vildbjerg, hvor de godt 40 bedste fodboldspillere fra årgangen var samlet. Samlingen sluttede med at 17 spillere blev udtaget til det nye U16-landshold, og Eskild Dall var blandt dem.

– Jeg vurderer – let farvet selvfølgelig – at vi i Eskild har en af de mest spændende offensive spillere i Danmark pt. Der er stadig lang vej til landskampe, men det er et dejligt skulderklap for Eskild og vores ungdomssetup, at Silkeborg IF er med med en spiller, siger Silkeborg IF’s T+ træner, Peter Christian Hansen, der overværede DBU-samlingen i Vildbjerg.

To mål af SIF’eren
De udvalgte spillere til samlingen blev blandet på fire hold, der spillede mod hinanden fra torsdag til søndag i sidste uge. I den første kamp torsdag markerede Eskild Dall sig med to scoringer og var involveret i yderligere to.

– Han spillede på 10’er positionen og var god til at suge spillet til sig og bringe holdet i afslutningsspil, lyder vurderingen fra P.C. Hansen.

I den anden kamp fredag var holdene præget af træthed efter torsdagens kampe, og kvaliteten var derfor noget svingende. Eskild Dall var med i sit holds scoring i en situation, hvor han trak modstanderholdets forsvar ud af balance, hvilket hans holdkammerat udnyttede til scoring.

Efter hviledag lørdag blev holdene blandet på ny søndag, hvor de bedste ifølge DBU’s vurdering spillede mod hinanden. Eskild Dall spillede igen på 10’er positionen i 1. halvleg og blev rykket ud i venstre side i 2. halvleg.

Dobbelt-landskamp mod Frankrig
– Eskild spillede efter min mening en nærmest fejlfri 1. halvleg. Han mistede ikke én bold og fik sat flere gode angreb i gang ved vendinger og godt pasnings-spil. Han lavede en assist og havde selv tre gode muligheder for at score efter at have spillet godt sammen med sine holdkammerater. Det blev dog ikke til scoring, fortæller P.C. Hansen.

Næste trin for Eskild Dall og de øvrige, der slap igennem nåleøjet, er en træningssamling den 27. og 28. august. Til september bliver den første egentlige kamp-opgave for den nye U16-årgang dobbelt-landskamp mod Frankrig på udebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen