19. juni 2018

Thomas Nørgaard forlænger med SIF

Thomas Nørgaard forlænger med SIF

SIF-målmand Thomas Nørgaard har forlænget sin aftale med klubben for yderligere et år.

SIF’s 31-årige målmand, Thomas Nørgaard, har forlænget sin kontrakt for yderligere en sæson. Keeperen havde brug for sommerferien til at tænke over tingene i forhold til at tage imod det kontrakt-tilbud, SIF gav ham, og overvejelserne er nu faldet positivt ud. Thomas Nørgaard bliver i SIF.

– Når jeg lige havde brug for lidt tid til at tænke over tingene i, hænger det sammen med spilletid – eller mangel på spilletid, siger Thomas Nørgaard, der i forårssæsonen stod i skyggen af Peter Friis om Peter Sørensens foretrukne valg mellem stængerne. Han blev således kun noteret for tre kampe i seneste halv-sæson.

– Men jeg elsker at være i klubben, SIF er min klub, og samtidig ser jeg muligheder i målmandssituationen. Der er god konkurrence om pladsen, og jeg ser fremadrettet muligheder for at få spilletid. Det vil jeg koncentrere alle kræfter om her i sommerens forberedelsesfase, siger Thomas Nørgaard.

Thomas Nørgaard er et produkt af SIF’s talentudvikling og gik på Silkeborg Fodbold College som ung målmand. Han greb sine første bolde i samarbejdsklubben HA 85 inden han kom ind i SIF og på College. Efter afstikkere til Skive IK og Aarhus Fremad vendte Thomas Nørgaard tilbage til SIF i sommeren 2013, i første omgang i rollen som reservemålmand, men i oktober 2014 slog han Kasper Jensen af pinden og var SIF’s førstemålmand indtil i år, hvor Peter Friis fra forårs-sæsonens start overtog målet i hovedparten af SIF’s kampe.

– Ud fra en samlet vurdering kom jeg frem til, at det bedste for mig er at blive i SIF og tage konkurrencen om målmandsposten op. Den udfordring glæder jeg mig til, siger Thomas Nørgaard.

Thomas Nørgaard har spillet 130 førsteholdskampe for SIF og skrev sin første fuldtidskontrakt med klubben som 21-årig. Det var i 2008.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen