19. juni 2018

SIF sikrer sig papir på ungt angrebstalent

SIF sikrer sig papir på ungt angrebstalent

Den 16-årige Nicklas Holm Pedersen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Silkeborg IF.

Mandag eftermiddag satte den 16-årige Niclas Holm Pedersen sin signatur på en tre-årig kontrakt med Silkeborg IF.

– Det er dejligt at få sådan noget på plads. Få styr på fremtiden og være klar for Silkeborg IF. Det er jeg meget stolt af, lyder det fra Niclas Holm Pedersen, som i den seneste sæson har optrådt for SIFs U17-mandskab, hvor han har scoret 11 gange og assisteret sine holdkammerater ved flere lejligheder.

De mange mål og assist som førsteårs U17-spiller bliver nu belønnet med en traineekontrakt til Niclas Holm Pedersen, som får fine ord med på vejen af SIFs T+-træner, Peter Christian Hansen.

– Vi ser Niclas som en særdeles talentfuld fodboldspiller. Niclas er meget målbevidst om at dygtiggøre sig på alle måder og er derfor rigtig god for vores træningsmiljø.

Niclas Holm Pedersen kom til Silkeborg IF som U10-spiller fra Engesvang Boldklub og har siden gået på Talent Team fra 7. klasse. Efter sommerferien skal SIF-talentet begynde på HHX, College360-uddannelsen, hvor skolegang og fodboldlivet bliver skemalagt optimalt for den offensive midtbanespiller, som har en helt særlig evne med sin højre fod.

– Niclas har et rigtigt flot spark. Han er teknisk all-round god og han har et godt blik for spillet. Desuden er han dygtig til at sætte sine holdkammerater op til chancer, fortæller “PC” Hansen om den unge SIF’er, som er ganske godt tilfreds med, at det er Silkeborg IF, som også fremadrettet skal stå for udviklingen af talentet.

– Det betyder meget. Jeg har spillet her siden U10, så jeg er en rigtig SIF’er, vil jeg selv sige. Så det er jeg rigtig stolt af og glad for, fortæller Niclas Holm Pedersen, som fejrede kontrakten med at score et enkelt mål et par timer senere, da SIFs kommende U17-hold slog AC Horsens’ ditto 4-3 i en træningskamp.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen