8. december 2019

SIF tager afsked med fem

SIF tager afsked med fem

I dag spiller SIF-anfører Dennis Flinta sin sidste kamp på JYSK park. Desuden tager klubben afsked med fire andre, to spillere, en holdleder og en fysisk træner.

I dag er afskedsdag for en flok SIF’ere, der alle bliver hyldet som tak for indsatsen lige før kampstart. Ud over Dennis Flinta, der stopper efter næsten 15 år og 385 kampe tager SIF også afsked med en holdleder, to spillere og en fysisk træner.

De to spillere er Andreas Heimer og Magnus Dalsgaard, mens Karl Aage Hansen stopper som holdleder og Mikkel Cramer, fysisk træner, også siger farvel.

Andreas Heimer kom til SIF for et år siden fra Thisted og er noteret for 14 kampe for SIF. Magnus Dalsgaard er et af klubbens unge målmandstalenter, der har været lærling i truppen i det sidste halve år.

Karl-Aage Hansen stopper efter mere end 10 år og over 1.000 kampe som holdleder i SIF  Karl Aage har været et forbillede for hele det frivillige forenings-Danmark med en altid pletfri ulønnet indsats i SIF’s professionelle fodbold-organisation.

Mikkel Cramer har tjent SIF trofast siden 2016, først som spiller, og siden 2018, hvor han måtte indstille sin karriere på grund af en skade, som fysisk træner for førsteholdet og talent-sektoren.

Alle fem hyldes med blomster umiddelbart før kickoff i dag kl. 12, hvor SIF møder Randers FC.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen