24. januar 2021

SIF tabte tæt test mod Vejle

Vejle vandt søndag eftermiddag 1-0 på JYSK park på et tidligt mål i en tæt kamp, hvor SIF ikke udnyttede de få muligheder, der bød sig.

Det blev en tæt affære, da SIF og Vejle testede hinanden søndag eftermiddag på JYSK park. Gæsterne fra Vejle vandt kampen 1-0 på et tidligt mål af Ylber Ramadani. SIF havde chancer, især i 1. halvleg, men fik ikke scoret.

SIF indledte kampen med højt pres og kom også frem til muligheder. Magnus Mattsson havde et forsøg fra spids vinkel efter 10 minutter, og der var tilløb til mere. Alligevel var det Vejle, der kom foran efter et kvarter, da Ylber Ramadani udnyttede et godt fladt indlæg til at sende bolden i nettet.

Da var der spillet et kvarter, og det var signal til at gæsterne overtog initiativet. SIF åd sig dog langsomt ind i kampen igen, og der var chancer til både Sebastian Jørgensen, der dog ikke fik ordentligt træf på bolden, og til Alexander Lind, hvis dribling dog blev for lang i duel med Vejle-målmand Alexander Brunst.

Største mulighed stod der Sebastian Jørgensen på efter 36 minutter, hvor han forsøgte at snige bolden ind ved den ene stolpe fra kanten af feltet. Den strøg dog lige forbi. Jørgensen var synlig med endnu et forsøg to minutter før pausen, men igen strøg bolden lige forbi fjerneste opstander.

Kent Nielsen skiftede på seks pladser fra 2. halvlegs start. Blandt andet på målmandsposten, højre back, helt i front og på de to positioner i det centrale forsvar.

Efter en times spil uden yderligere chancer til nogen af siderne, skiftede Vejle otte spillere. I en kamp med stor jævnbyrdighed og relativt få chancer havde Vejle den største efter 68 minutter, da Wahid Faghir var fri, men måtte se Stan van Bladeren dykke ned i hans afslutning og sikre sig bolden. Magnus Mattsson havde i det 78. minut et skud fra kanten af feltet, som Indy Groothuizen, der havde overtaget målet, måtte ud i fuld længde for at parere.

I den anden ende havde Kevin Yamga et forsøg på overliggeren på et indlæg. Det var fire minutter før tid. På kampens sidste spark havde Magnus Mattsson et frisparksforsøg, der prellede af på ydersiden af stolpen.

Men målene udeblev, og slå sluttede kampen med en 1-0 sejr til gæsterne fra Vejle.

SIF’s næste opgave er torsdag, hvor der er testkamp mod FC Midtjylland i Herning.