26. juni 2019

SIF-studenter glæder sig til fuld fokus på fodbolden

SIF-studenter glæder sig til fuld fokus på fodbolden

Fire af spillerne i SIF-truppen har brugt noget af sommeren på at blive studenter. Nu glæder de sig til en hverdag, hvor der kun skal være fokus på fodbolden.

Det er en vigtig milepæl, som i denne uge er blevet indfriet af fire af SIF’s talenter. Rasmus Carstensen, Magnus Mattsson, Sebastian Jørgensen og Jeppe Okkels er alle blevet studenter, og dermed har spillerne gennemført en del af den plan, som de alle i samarbejde med SIF har lagt for karrieren.

– Det føles fantastisk. Nu kan man begynde at koncentrere sig fuldt ud om fodbolden, og skal ikke tænke på at skulle lave noget skolerelateret. Det er bare fodbold, fodbold nu, fortæller en glad Rasmus Carstensen, som blev student mandag med et flot 10-tal i huen.

Tirsdag var det så Jeppe Okkels’ tur, og det gik forrygende for kantspilleren, som var oppe i faget “afsætning”.

– Det gik sgu over alt forventning. Jeg sluttede lige af med et 12-tal for første gang i skolekarrieren, så det er jeg sgu tilfreds med, fortæller Jeppe Okkels, som nu ser frem til en tid, hvor det nu kun skal handle om fodbold.

– Normalt skal man skynde sig i skole efter en træning. Nu bliver der tid til isbad, behandling og måske lidt ekstra styrketræning. Så det er alle mulige små ting udenfor banen, som man kan skrue lidt på, så det håber jeg da, at det kan være med til at rykke i den rigtige retning, fortæller Jeppe Okkels.

Også Sebastian Jørgensen og Magnus Mattsson blev studenter mandag og tirsdag.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til alle fire.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen