20. juni 2019

SIF-spillere mødes med Kasper Dolberg

SIF-spillere mødes med Kasper Dolberg

Fredag eftermiddag åbner Kasper Dolberg Voel’s nye Cruyff Court. Flere SIF-spillere deltager, og sportschef Jesper Stüker kommer også forbi.

Kasper Dolberg er det store navn fredag eftermiddag i Voel, når GfG Voel og byen indvier en ny, særlig kunstgræsbane med navnet Cruyff Court. Stjernen fra Voel og Silkeborg IF kommer selv og klipper snoren til den nye bane, der er anlagt på et areal ved Voel Hallen. Dolberg er den direkte årsag til, at Voel får den særlige multibane, idet han blev kåret som årets talent i den hollandske Æresdivsion i 2017. En del af prisen var den særlige Cruyff Court, som Dolberg bestemte skulle ligge i barndomsbyen Voel.

Nu er banen anlagt og klar til indvielse, og det sker fredag eftermiddag. SIF bliver også en lille del af festen, idet tre spillere, Gustav Dahl, Andreas Heimer og Jeppe Gertsen, kigger forbi til autograf-skrivning og uddeling af billetter til hjemmekampe på JYSK park. Også sportschef Jesper Stüker lægger vejen forbi for at ønske GfG Voel tillykke med den nye bane.

GfG Voel har inviterer alle Silkeborg og omegns børnefamilier til det, de selv kalder årets fodboldfest i Voel. Den officielle åbning af banen er kl. 15.00, hvor festen begynder. Her klippes snoren til banen, der derefter indtages til en mini-turnering med deltagelse af Kasper Dolberg. Speaker er stadionspeaker på JYSK park, Leo Christensen. Kasper Dolberg er også tilgængelig for autografer, og der vil være masser af fodboldaktiviteter: Panna-bane, fodboldtennis, skudmåler, spil på oppustelig fodboldbane og forskellige konkurrencer med flotte præmier.

Festen varer fra kl. 15.00 til kl. 19.00 og alle er velkomne.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen