14. august 2019

SIF-spillere med til indvielse af Goal Station i Fårvang

SIF-spillere med til indvielse af Goal Station i Fårvang

Simon Jakobsen og Mads Emil Madsen var med til indvielsen af en ny Goal Station i Fårvang. Et projekt som SIF har støttet med 20.000 kr.

I SIF’s samarbejdsklub Horn-Fårvang IF har lokale ildsjæle været på hårdt arbejde i de seneste år. Missionen har været at sikre byens unge fodboldspillere en ny platform, hvor legen med bolden kan intensiveres og forbedres.

Indledningsvist havde man planer om opførelsen af en helt ny kunstgræsbane. Et projekt som dog viste sig at være urealistisk. I stedet gik jagten ind på at skaffe økonomisk opbakning til en såkaldt “Goal Station”, som kort fortalt er en kunstgræsbane på størrelse med en håndboldbane. Banen er hegnet ind, og er i høj grad egnet til at træne individuelle færdigheder. Tre store mål giver plads til en del skudtræning, mens diverse bander udfordrer spillernes afleveringsteknik og førstegangsberøringer.

Indvielsen af banen fandt sted tirsdag aften, hvor Fårvang IF skulle møde Viby IF i pokalturneringen. Inden kampen blev Goal Station-banen åbnet af borgmester Steen Vindum, som klippede snoren over. Du kan se video fra indvielsesdagen ovenover.

Silkeborg IF deltog med sportschef Jesper Stüker, som udover en tale også medbragte fribilletter til SIF’s næste hjemmekamp. SIF har bidraget med 20.000 kr. til opførelsen af banen, som med det samme blev testet af Superliga-spillerne Simon Jakobsen og Mads Emil Madsen. Sammen med en masse børn fik de mulighed for at indvie banen.

Fra Silkeborg IF’s side skal der lyde et stort tillykke til Horn-Fårvang IF med den nye flotte bane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen