14. august 2019

Hårde tider for U13-holdet

Hårde tider for U13-holdet

Nederlag på to cifrede måltal har plaget SIF’s U13-drenge på det seneste – 1-11 mod VRI i weekenden og 0-11 mod AGF tirsdag.

SIF’s nye kuld af U13-drenge har fået kærligheden at føle på højeste U13-niveau i de seneste to træningskampe, hvor drengene har mødt Århus-holdene VRI og AGF. I den første kamp i søndags i Vejlby-Riskov blev det til nederlag på 1-11, og værre blev det tirsdag på Søholt, da AGF vandt 11-0.

– Vi var overmatchet på alle parametre i begge kampe, siger træner Nicolaj Bækgaard, der har savnet mod, gnist og aggressivitet fra sine spillere mod modstandere, der er blandt de allerbedste.

Mod AGF lykkedes det trods alt i 1. halvleg at spille et godt kvarter, da AGF efter en ilter indledning havde løbet sig lidt trætte. 2. halvleg bød også på enkelte lyspunkter, men alt i alt var der for mange boldtab, når drengene blev sat under pres.

– Det har været nogle hårde dage for drengene, og vi skal have forbedret vores tekniske og relationelle færdigheder, hvis vi vil være med på dette niveau, siger Nicolaj Bækgaard.

Der er endnu nogle uger at arbejde med tingene i, idet første turneringskamp spilles 24. august kl. 10.00 mod Horsens på udebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen