10. februar 2023

SIF søger ny kommunikationschef

Brænder du for Silkeborg IF, og vil du være med til at jagte nye højder for en veldrevet klub i rivende udvikling? Så er du måske vores nye kommunikationschef.

Vores nuværende kommunikationsansvarlige har takket ja til en transfer til en anden branche pr. 1. maj 2023, og vi søger derfor en ny kommunikationschef med journalistisk baggrund eller tilsvarende i Silkeborg IF – gerne med tiltrædelse inden da.

Du bliver en vigtig del af holdet og er naturligt relations-skabende både internt i klubben og til vores omfattende interessentsfære. Du vil få et tæt samarbejde med alt fra direktion til øvrige kollegaer både i administrationen og hele den sportslige sektor med sportschef, trænere og spillere – og i den omgivende fodboldverden.

Vi arbejder ud fra kerneværdierne ”Overskud, Format og Vilje”, som alle forventes at efterleve. Det er aldrig kedeligt i fodboldens verden, og vi kommer periodevis i uforudsete og pressede situationer – så du skal kunne holde hovedet koldt, når det brænder på. Der er altid mange bolde i luften, og du skal trives med opgaver af enhver størrelse – fra årsrapporter og fondsbørsmeddelelser til klassiske nyheder og sponsormails.

Du skal håndtere pressehenvendelser, overvåge medieomtaler, have stærke koordinationsevner og kunne træffe hurtige beslutninger – især på kampdage. Du har et kommercielt mindset og sætter en ære i at jagte udsolgte kampe på JYSK park. Du er idérig og en dygtig producent, og du bliver ansvarlig for vores forskellige og meget heftigt eksponerede medieplatforme som hjemmeside, sociale medier, SIFtv, podcast, aktionærmagasin mv. Vi arbejder flermedielt med både skrift, fotos, video og lyd og udkommer til flere hundrede tusinde læsere/seere/lyttere. Du får fagligt ledelsesansvar for en kommunikationsmedarbejder og vores fan- og eventkoordinator, lige som afdelingen har flere frivillige og til tider praktikanter tilknyttet. Du er en inspirerende leder, der går forrest og sætter en høj barre for både motivation, idéer og kvalitet.

Du er villig til at skifte et almindeligt arbejde ud med en livsstil og indgå i den dynamiske hverdag i Silkeborg IF, og du er indstillet på at operere med fleksible arbejdstider med både aften- og weekendopgaver – tilværelsen tilrettelægges ud fra kampkalenderen. Til gengæld kommer du helt tæt på byens største sportsbrand og vil spille en vigtig rolle i at styrke vores position som et kulturelt fyrtårn i Silkeborg – og være med til at øge sammenhængskraften, eksponeringen og loyaliteten i forhold til byen og de oplevelser, vi tilbyder.

Du får kontorplads på Danmarks smukkeste fodboldstadion, og du tilbydes en række medarbejderfordele samt frokostordning og løn efter kvalifikationer. Hvis du er interesseret, hører vi meget gerne fra dig snarest muligt. Send din ansøgning, dit CV og dokumentation for din uddannelse senest søndag den 19. februar til Silkeborg IF A/S på mr@silkeborgif.com. Vi indkalder løbende til samtale, så kom gerne til tasterne hurtigst muligt og spark din ansøgning i kassen. Skriv ”Kommunikationschef” i emnefeltet. Har du spørgsmål, skriver eller ringer du til Michael Ravn på mr@silkeborgif.com / tlf 5455 0900. Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Silkeborg IF A/S indgår som 100% ejet dattervirksomhed i det børsnoterede selskab Silkeborg IF Invest A/S. Hovedaktiviteten i Silkeborg IF A/S, der tæller ca. 50 medarbejdere, består i at drive professionel fodbold. Aktiviteten omfatter foruden et hold i 3F Superligaen et omfattende talentudviklings-program. Desuden omfatter selskabets drift dels Food & Beverage-aktivitet (bodsalg og konference-aktivitet) og dels operatør-opgaver forbundet med driften af bane- og bygningskomplekset på JYSK park.

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen