29. juni 2020

SIF sælger Mads Emil Madsen til LASK Linz i Østrig

SIF sælger Mads Emil Madsen til LASK Linz

De sidste detaljer i SIF’s salg af Mads Emil Madsen er nu på plads. Efter sæsonen skifter SIF-anføreren til østrigske LASK Linz.

Mads Emil Madsen kom til SIF fra Gl. Rye IF som 13-årig. Nu går turen videre til LASK Linz i Østrig. Foto: Morten Kjær.

SIF kunne allerede fredag meddele, at klubben har lavet en transfer-aftale vedrørende Mads Emil Madsen. Der var dog nogle enkelte forbehold, men de er nu væk, og dermed er det en realitet, at SIF’s anfører skifter til østrigske LASK Linz, når denne sæson er slut.

– Det er med både glæde og vemod, vi tager afsked med Mads Emil, for han har udviklet sig til et spillemæssigt omdrejningspunkt på vores hold og er en fornem repræsentant for klubben. Men det er en del af vores strategi, at vores talenter skal videre, når tiden er til det, og tilbuddet er rigtigt. Begge forudsætninger er opfyldt her samtidig med, at det har været et stort ønske fra Mads Emil at teste talentet af i en udenlandsk klub, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker.

LASK Linz er med i top-kampen i den østrigske liga og ligger til at skulle spille europæisk klubfodbold til efteråret. Desuden har østrigsk klubfodbold tradition for at være et sted, hvor især de tyske Bundesliga-klubber rekrutterer mange spillere.

Mads Emil Madsen var ikke med i lørdagens kamp mod SønderjyskE, da han allerede søndag rejste til Østrig for at gennemgå lægetjek og underskrive kontrakten med LASK Linz. Herefter returnerer han til Silkeborg og spiller sæsonen færdig for SIF.

– Jeg har haft nogle fantastiske år i SIF og har meget at takke klubben for. Men jeg har også på det seneste kunnet mærke, at tiden er inde til at prøve mig selv af på et højere niveau. Derfor er jeg også glad for, at det hele nu er faldet på plads, siger Mads Emil Madsen

Mads Emil Madsen, der er den yngste anfører i SIF-historien, har været gennem hele klubbens talentudviklingssystem. Han kom til klubben fra Gl. Rye IF som 13-årig, hvor han blev optaget på Talent Team samtidig med skolegang fra 7.-9. klasse på Sølystskolen. Herefter fortsatte han på Silkeborg Fodbold College og HHX på College360 inden han blev fuldtidsprof i sommeren 2017.

Mads Emil Madsen har indtil videre spillet 68 kampe og scoret 4 mål for SIF. På landsholdsniveau er han noteret for 9 kampe på danske ungdomslandshold, og så sent som i januar var han udtaget til U21-landsholdet.

Kontrakten med LASK Linz træder i kraft 3. august, hvor det østrigske transfervindue åbner.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen