30. juni 2020

Okkels har rundet 100 kampe: Det er lidt specielt

Okkels har rundet 100 kampe: Det er lidt specielt

Jeppe Okkels har som den yngste nogensinde i SIF-historien spillet 100 førsteholdskampe. Her ser den hurtige offensiv-spiller tilbage på fire begivenhedsrige år.

Det var en historisk indskiftning, som skete efter 85 minutter af opgøret mod SønderjyskE d. 21. juni. På banen kom Jeppe Okkels til sin førsteholdskamp nr. 100 for Silkeborg IF. I en alder af bare 20 år har kantspilleren passeret de 100 kampe for SIF, hvilket gør ham til den yngste 100-kamps jubilar nogensinde for Silkeborg IF.

– Det er lidt vildt at tænke på, at jeg jo kun er 20 år, og allerede har nået 100 kampe. Det betyder jo, at jeg har leveret et eller andet okay, siden jeg bliver ved med at blive valgt til truppen. Det synes jeg da er et cadeau, at man har opnået 100 kampe for sin barndomsklub, så har man i hvert fald gjort noget rigtig, siger Jeppe Okkels.

Kantspilleren blev i udekampen mod SønderjyskE noteret for sin kamp nr. 101. Det er blevet til i alt 13 mål for SIF. Et enkelt af dem skiller sig ud.

– Jeg tror, at vi vinder 4-3 hjemme mod Helsingør, hvor jeg klapper den over i krogen. Det er nok det bedste mål, jeg nogensinde har lavet. Det er nok det personlige minde, som står stærkest i hukommelsen lige nu, fortæller Okkels, som samtidig fremhæver oprykningen sidste år som et højdepunkt for hele holdet.

Jeppe Okkels debuterede i 2016 for SIF. Og har man fulgt lidt med, så er man også klar over, at der har været både opture og nedture siden da for SIF. Det samme gør sig gældende for SIF’s nr. 7.

– Det har været op og ned. Jeg har været med til to oprykninger og desværre også to nedrykninger. Men jeg har været glad for den tid her med de 100 kampe, fordi jeg synes, det er fedt at være her, og det er fedt at møde ind. Så det er lidt specielt, fortæller Okkels.

På lørdag er der mulighed for kamp nr. 102 for Jeppe Okkels, når Lyngby gæster JYSK park.

Om Jeppe Okkels:

Skiftede som 12-årig til SIF fra samarbejdsklubben ØBG.

Blev student sidste sommer efter at have gået på Silkeborg Fodbold College.

Har opnået kampe for alle ungdomslandshold fra U16 til U21.

Er i indeværende sæson noteret for 27 Superligakampe.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen