1. juli 2020

SIF inviterer tilskuere ind til sidste hjemmekamp

SIF inviterer tilskuere ind til sidste hjemmekamp

Et flertal i Folketinget har gjort det muligt at lukke tilskuere ind til kampene i 3F Superligaen. SIF forventer at invitere 1.200-1.500 indenfor til lørdagens kamp på JYSK park, og sæsonkortholderne bliver prioriteret.

Der kommer liv på tilskuerpladserne på JYSK park, når SIF møder Lyngby i sæsonens sidste hjemmekamp på lørdag. Regeringen har åbnet mulighed for at klubberne i 3F Superligaen kan lukke mere end 500 ind til kampene, som har været praksis i de seneste runder. De nye retningslinjer betyder, at SIF kan lukke mellem 1.200 og 1.500 siddende tilskuere ind.

– Vi er glade for at få denne mulighed, for vi har savnet tilhængerne på tribunerne. Vi er stadig et stykke fra normale tilstande, men dette er et skridt i den rigtige retning, og vi er i stand til at gennemføre kampen fuldt sundhedsmæssigt forsvarligt, siger SIF’s administrerende direktør, Kent Madsen.

Endnu mangler klubberne at få de præcise retningslinjer i forhold til afvikling, men i SIF er det administrative personale allerede i fuld gang med at forberede JYSK park til tilskuere med fuldt betryggende corona-forholdsregler.

SIF vil åbne salget af de 1.200-1.500 siddepladser gradvist. Sæsonkortholderne har første prioritet og vil i løbet af onsdag modtage tilbud pr. mail om at komme til fodbold lørdag ligesom de får mulighed for at tilkøbe en ekstra billet, hvis de skulle ønske at tage en kammerat med. Hvis der bliver plads til yderligere tilskuere, vil dette blive meldt ud via SIF’s hjemmeside og SIF App’en.

Tilskuerne kommer til at skulle overholde en lang række retningslinjer. Der vil være 1 meters afstand mellem tilskuerne, hvilket i praksis betyder, at der vil være et tomt tribunesæde mellem hver tilhænger – både til siderne og foran og bagved. Der vil være afstandskrav (og tydelig afmærkning) ved boder og toiletter, ligesom tilskuerne bliver bedt om at ankomme på forskudte tidspunkter, så kø-dannelser undgås. Tilskuerne vil også blive bedt om at overholde sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer.

– Det bliver ikke, som det plejer. Men vi er på vej mod normale tilstande, og vi glæder os til på lørdag, siger Kent Madsen om sæsonens sidste hjemmekamp, der samtidig bliver sidste chance for at se SIF i kamp i 3F Superligaen i denne omgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen