1. juli 2020

Årets talenter er kåret i SIF

Årets talenter er kåret i SIF

Traditionen tro har trænerne i SIF’s talentafdeling kåret årets talenter. Se her, hvem det blev. Og hvorfor.

Selv om corona-pandemien har sat sit præg på årets ungdoms-eliteturneringer for SIF’s talenter, holdes traditionerne i hævd. En af dem er, at der i hver årgang kåres Årets Spiller og uddeles pokaler til sæsonafslutningen inden sommerferien. Det er nu sket, og spillerne er gået på sommerferie, og for fire af dem blev det med en pokal under armen.

I U19-årgangen blev Pelle Mattsson hædret som Årets Spiller, Eskild Dall tog titlen i U17-årgangen, Aske Andresen blev kåret i U15 og Sebastian Biller Mikkelsen tog sig af U14-titlen.

I sin begrundelse for at vælge Pelle Mattsson fremhævede U19-træner Jesper Mikkelsen midtbane-talentets betydning for og indsats på U19 Liga-holdet sæsonen igennem.

– Pelle Mattsson er valgt, fordi han i efterårssæsonen var en markant spiller på holdet. Han har taget stort ansvar for sin egen, men også for holdets udvikling. Pelle repræsenterer klubbens værdier på bedste vis, og han er meget vellidt blandt holdkammerater og trænere/ledere. Derudover har han deltaget i to U-19 landskampe i efteråret og er godt på vej til at blive en fast del af førsteholdstruppen, sagde Jesper Mikkelsen i forbindelse med overrækkelsen.

Pelle Mattsson, Årets Spiller på U19-årgangen.

Den nybagte Ajax Amsterdam-spiller, Eskild Dall, Årets Spiller i U17-årgangen.

På U17-holdet gik hæderen til en nu tidligere SIF-spiller, Eskild Dall, der som bekendt blev solgt til Ajax Amsterdam i sidste uge.

– Eskild har et ekstraordinært potentiale, hvilket salget til Ajax beviser. Han har gennemgået en glimrende udvikling i sæsonen og er som anfører blevet mere bevidst om at tage ansvar for sig selv og holdets præstation. Eskild har  ikke været den højtråbende leder, men via sin kvalitet og sin måde at hvile i sig selv på har han sat et positivt aftryk på hele U17 gruppen. Eskild har leveret præstationer på et meget højt niveau og er lykkedes med at sætte sine spidskompetencer i spil i flere kampe både på nationalt niveau og internationalt niveau. I landskampe med det succesfulde U17-landshold har han vist, at han kan begå sig og være kampafgørende på internationalt niveau, siger U17-træner Casper Røjkjær, der glæder sig til at følge Eskild Dalls videre udvikling i den hollandske storklub.

I U15-årgangen blev det målmand Aske Andresen, der blev hædret og fik rosende ord med på vejen fra U15-træner Peter Ager Kristensen.

– Aske har gennem hele sæsonen vist et meget højt niveau og har flyttet sig markant på flere målmandstekniske parametre. Det har han især, fordi han har evnet at træne godt og har vist stor ærgerrighed og lyst til at lære og blive dygtigere – bedst eksemplificeret ved Askes vilje til at selvtræne på områder, hvor han skal blive dygtigere. Aske har løftet sit niveau i takt med, at modstanden er blevet hårdere i en landsdækkende U15-række. Han har været en direkte faktor til flere af de sejre, som U15-holdet har spillet sig til. Aske har været udtaget til DBU-samlinger og har gjort en god figur. Der er ingen tvivl om, at Aske har et enormt stort talent samt gode forudsætninger for at bliver en rigtig dygtig målmand, siger Peter Ager Kristensen.

Aske Andresen, Årets Spiller i U15-årgangen.

Sebastian Biller Mikkelsen, Årets Spiller i U14-årgangen.

Endelig blev Sebastian Biller Mikkelsen hædret som Årets Spiller i U14 årgangen.

– Biller efterlever først og fremmest vores værdier: overskud, format og vilje, til punkt og prikke. Han har været med til at sætte standarden i træningsmiljøet og har desuden været bevidst om både styrker og udviklingspunkter, samt haft paratheden til at udvikle sig. Han er utroligt vellidt blandt holdkammerater og trænere, og selvom han ikke råber højst, er han tydeligt respekteret. På banen har han leveret mange markante præstationer, hvor han har spillet en stor rolle i holdets, sine medspilleres, og ikke mindst sin egen udvikling, siger U14-træner Oliver Quottrup.

Der bliver ikke kåret en årets spiller i U13-årgangen.

SIF-talenterne er nu sendt på ferie og vender tilbage i træning i slutningen af juli.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen