1. juli 2020

Lars Lilholt: Mads Emil er næstmest kendt i Gl. Rye

Lars Lilholt: Mads Emil er næstmest kendt i Gl. Rye

“Hvis Mads Emil gør det godt i Østrig, kan det være han vipper mig ned på andenpladsen.” Musiker og SIF-fan Lars Lilholt giver herligt interview til Tipsbladet.

Mads Emil Madsen rykker fra næste sæson til Østrig for at spille for LASK Linz. Den historie har givet genlyd i Gl. Rye og ikke mindst hos en af den afgående SIF-anførers ungdomstræner, Lars Lilholt, der også er kendt som folkekær musiker.

Lars Lilholt giver i dag et herligt interview til tipsbladet.dk, hvor han fortæller historien om de to kendte Gl. Rye-borgeres fælles fortid på boldbanerne bag skolen i landsbyen ved Himmelbjerget. Her var Lars Lilholt sammen med Mads Emils far og brugsuddeleren trænere for et talentfuld kuld drenge, hvor Mads Emil var det lysende talent.

– Når det her coronapis er overstået, skal jeg en tur til Østrig for at se ham spille. Så tager jeg hans far og brugsmanden med, og så får vi en god tur. Det kan være, nogle af de unge også vil med, siger Lars Lilholt til tipsbladet.dk.

Ud over at miste Mads Emil Madsen, må SIF dog også finde sig i at miste et sponsorat, afslører Lars Lilholt i interviewet. Musikeren har været Supersponsor for Mads Emil Madsen, der har haft rygreklamen Lars Lilholt Band trykt på trøjen gennem de seneste sæsoner. Det er fortid nu.

– Jeg har jo fulgt SIF i over 25 år, så det var meget naturligt at sidde på ryggen af Mads Emil. Hele Gl. Rye er stolt af ham. Han er nok den næstmest kendte i byen nu, og hvis han gør det rigtig godt i Østrig, kan det være, at han vipper mig ned på andenpladsen, siger Lars Lilholt til tipsbladet.dk og svarer derpå på spørgsmålet, om han skal på ryggen af en anden SIF-spiller nu:

– Nej, det gider jeg sgu ikke. Det var kun fordi, at det var Mads Emil, slår han fast.

Læs hele interviewet på tipsbladet.dk. Klik her. 

Du kan også læse historien om Mads Emil og Lilholt fra den seneste udgave af SIF IN BUSINESS her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen