1. juni 2023

SIF og Kent Nielsen forlænger samarbejdet

Kent Nielsen og Silkeborg IF er blevet enige om at forlænge det gode samarbejde, så cheftræneren og klubben nu har papir på hinanden frem til sommeren 2026.

Kent Nielsen har været ansat som cheftræner i Silkeborg IF siden juni 2019, og samarbejdet bliver nu forlænget frem til sommeren 2026.

Den nuværende aftale mellem Kent Nielsen og SIF stod til udløb i sommeren 2024, men begge parter har været så tilfredse med samarbejdet, at kontrakten altså allerede nu er blevet forlænget med to år.

– Det var en ’no brainer’, da klubben henvendte sig til mig. Der var ikke megen betænkningstid fra min side, for jeg føler, at SIF og jeg er det perfekte match. Vi har opnået meget i klubben i min tid, og der er nogle sportslige udfordringer og perspektiver, som jeg finder spændende. Jeg ser et stort potentiale i at være med til at rykke SIF et nyt sted hen med flere unge spillere efter sommer. Det glæder jeg mig enormt meget til, siger Kent Nielsen.

Hos SIF er der også stor tilfredshed med, at cheftræneren fortsætter ved roret frem til sommeren 2026.

– Kent Nielsen har skabt stærke resultater i Silkeborg IF de seneste år, hvilket foreløbigt kulminerede sidste sæson med bronzemedaljer og et europæisk gruppespil, hvor vi gjorde god figur i denne sæson. Kent Nielsen har skabt den attraktive spillestil, som vi gerne vil underholde og vinde fodboldkampe med, og vi har stor tiltro til, at vi sammen kan bygge videre på det flotte fundament, der er skabt i SIF. Vi er selvsagt meget glade for, at vi med kontinuitet på cheftrænerposten kan fortsætte den udvikling, der er i Silkeborg IF, siger adm. direktør Kent Madsen.

– Kent Nielsen har løftet det sportslige niveau i SIF ganske betydeligt, og Kent viser kontinuerligt, at han både kan udvikle vores spillere individuelt og holdet som enhed. Kent Nielsen har begejstret 3F Superligaen med sin spillestil, og da tingene begyndte at brænde en smule på her i foråret, rystede han aldrig på hånden. Derfor er vi utroligt glade for, at Kent Nielsen er vores cheftræner frem til 2026, supplerer sportschef Jesper Stüker.

Kent Nielsen har stået i spidsen for SIF i 148 kampe og er i forvejen den længst siddende, nuværende cheftræner i Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen