31. maj 2023

U-holdene gjorde god figur i Holland

Både U18 og U14 var i pinsen draget til Holland, hvor SIF-holdene leverede flotte resultater. Oskar Steinicke blev turneringstopscorer for U18.

Det kommende U19-hold var i pinsen en tur til Karel Stegeman Toernooi 2023 i Holland.

Spillerne boede ved værtsfamilier i byen, hvilket må siges at være en stor succes. De var vores største fans under hele turneringen og giv en fantastisk god opbakning.

Kampene var korte og tempofyldte med kun 2*20 minutters spilletid.

Vi var skuffet over at tabe semifinalen, men utroligt fedt, at se hvordan drengene rejste sig få timer efter, med en overbevisende sejr i bronzekampen på 3-0.

Oskar Steinicke blev turneringstopscorer med seks mål.

Den nuværende U18-hold blev nummer et i sin pulje efter følgende resultater, der altså i sidste ende sikrede bronzemedaljer.

—————————-

U14 var draget til Den Bosch i Holland, for at deltage i en stor turnering, som bl.a. indeholdt hold som Manchester United, PSV og Club Brügge.

Vi mødte i gruppespillet Club Brügge, samt de to hollandske hold Volendam og NEC Nijmegen. Kampene var korte af slagsen 2×20 minutter, så det handlede om at være på fra start af. Og det var vi i den første kamp, da vi efter 10 minutter var kommet på 2-0.

Ellers forløb gruppekampene således:

SIF – FC Volendam 2-0

SIF – Club Brügge 0-6

SIF – NEC Nijmegen 2-0

Kvartfinale:

SIF – Irish FA 0-2

Dette førte til at vi søndag havde kvalificeret os til kvartfinalen, mod de senere vindere fra Nordirlands landshold, som var drønet igennem deres gruppe. Det blev et tæt match, hvor vi stod godt i vores forsvar, og havde et par fine muligheder via omstillinger.

Med 10 minutter igen fik de et straffe, som de sikkert eksekverede, og vi skulle nu ud og jagte et mål. Desværre fik de udnyttet en omstilling mod os, og vandt 2-0 i en kamp hvor vi med lidt held og dygtighed kunnet have trukket det længste strå.

”Semifinale” om at kunne kvalificere sig til 5-6 plads spil

SIF – PSV 1-3

Søndagens anden kamp var mod PSV, et hold som vi havde svært ved at skabe chancer i mod.

De lavede efter 10 minutter tre hurtige mål. Herefter stemplede drengene sammen i bussen og nægtede at lukke flere mål ind inden pausen. Efter pausen fik vi mere kontrol på bolden, og fik i de sidste 10 minutter reduceret og skabt et par gode muligheder som kunne åbne kampen helt op. Desværre måtte vi tage nederlaget.

Kampen om 7. pladsen

SIF – Kolding IF 2-0

Vi sluttede af med at spille mod Kolding, vi spillede en tæt 1. halvleg, hvor vi baksede lidt med deres pres. Efter pausen kom vi flyvende ud og tog flot styring på kampen. Vi kom foran efter et flot mål af Jibril Dezkam, og kort efter lukkede Pelle Frølund kampen på et lækkert omstillingsmål.

Generelt kom vi flot ud af stævnet i Holland med en 7. plads, vi viste, hvad vi som klub står for, og spillede en god gang fodbold. Drengene spillede sig ud, og leverede hver og én en flot indsats, som i slutningen resulterede i ros fra de andre hold, som var imponerede over vores måde at spille på.