21. januar 2020

SIF møder klubber fra Østrig og Rusland

SIF møder klubber fra Østrig og Rusland

På SIF’s træningslejr i Spanien er der planlagt to træningskampe. Østrigske LASK Linz og russiske Zenit bliver SIF’s testmodstandere.

De sidste brikker i SIF’s forberedelser til forårs-sæsonen er faldet på plads. To træningsmodstandere på træningslejren i Spanien er klar, og SIF får østrigsk og russisk modstand i skikkelse af LASK Linz og Zenit Skt. Petersborg. Dermed er det to særdeles kompetente modstandere, Kent Nielsens mandskab skal op imod.

Zenit Skt. Petersborg vandt det russiske mesterskab i sidste sæson og kvalificerede sig dermed til Champions League. Efterårets europæiske kampagne blev dog ikke lige så succesrig som præstationerne på den nationale scene. Det russiske mesterhold sluttede sidst i gruppe G og er dermed ude af de europæiske turneringer i denne omgang. I den hjemlige turnering fortsætter Zenit stilen og ligger nummer 1 i den russiske Premier League med 10 points forspring til FC Krasnodar på andenpladsen. Der er i øjeblikket vinterpause i Rusland, hvor turneringen genoptages i slutningen af februar.

LASK Linz er stadig med i Europa League efter sidste sæsons andenplads i den østrigske Bundesliga og møder AZ fra Holland i 16. delsfinalerne. Den østrigske liga genoptages midt i februar i samme weekend, som 3F Superligaen tager hul på foråret. Her er SIF’s testmodstander placeret på andenpladsen to point efter mesterholdet Red Bull Salzburg.

SIF rejser på træningslejr på mandag 27. januar og returnerer til Silkeborg en uge senere, 3. februar. Træningslejren er placeret i San Pedro di Pinatar nær Murcia i det syd-østlige hjørne af Spanien.

De to træningskampe spilles således:

Onsdag 29. januar kl. 15.00 på La Finca: SIF – LASK Linz
Søndag 2. februar kl. 15.00 på La Finca: SIF – Zenit Skt. Petersborg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen