20. januar 2020

Ung SIF-stopper: Vil tilbage i startopstillingen igen

Ung SIF-stopper: Vil tilbage i startopstillingen igen

Frederik Alves Ibsen startede sæsonen som fast mand i midterforsvaret hos SIF, men måtte i slutningen af efteråret tage sig til takke med en bænkplads. Nu håber den unge stopper at spille sig ind på holdet igen.

Han kom bragende ind på scenen på Silkeborg IF’s førstehold, da han i sæsonen 18/19 i løbet af kort tid spillede sig ind som fast mand i midterforsvaret hos Silkeborg IF. Frederik Alves Ibsens SIF-historie har nærmest været et lille eventyr, som i sommer blev kronet med en oprykning, udtagelse til U21-landsholdet og en ny fem-årig aftale med SIF.

Siden da er det dog stagneret en smule for den talentfulde forsvarsspiller, som sammen med resten af SIF-holdet har haft det svært i Superligaen.

– Spillet går hurtigere. Der er også mere fysik indblandet, og det er sværere at klare sig en-mod-en, forklarer Alves Ibsen om forskellen mellem NordicBet Ligaen og 3F Superligaen.

11 kampe blev det til i efterårssæsonen for den danske U21-landsholdsspiller, som er meget klar i mælet omkring sin egen præstation i efteråret.

– Jeg synes, at den har været dårligere end forventet. Jeg havde sammen med klubben nok forventet, at det ville blive et godt efterår for mig. Men det er der jo ikke mere at gøre ved, nu er det bare om at rette op på det resten af året, fortæller SIF-spilleren, som har rødder både i Danmark og Brasilien.

Alves Ibsen måtte i efterårets sidste seks kampe se til fra bænken. Derfor kom vinterpausen på et fint tidspunkt for midterstopperen, som ser frem til at tage kampen op om de to pladser i den centrale del af SIF-forsvaret.

– Jeg har sat mig som mål, at jeg først og fremmest vil tilbage i startopstillingen. Og derfra skal jeg gerne begynde at blive bedre og bedre, lyder det fra Frederik Alves Ibsen.

Du kan se forsvarsspilleren og resten af SIF-holdet i aktion allerede på fredag, når Silkeborg IF spiller årets første træningskamp. Det er mod FC Midtjylland, og er du en af de 100 første til kampen, så kan du score dig en fribillet til 3F Superliga-premierekampen mod AaB. Billetterne bliver delt ud i Reimar Foyeren fra kl. 12.30.

Er du forhindret i at overvære fredagens træningskamp, så kan du se den på vores livestream her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen