21. januar 2020

Kent N. inden træningskampe: Vi bliver testet maks

Kent N. inden træningskampe: Vi bliver testet maks

SIF spiller fredag årets første træningskamp, når holdet møder FC Midtjylland. Efterfølgende venter også hård modstand, når holdet skal på træningstur til Spanien.

Silkeborg IF’s Superligahold er godt i gang med den tredje uge af opstarten, inden det i midten af februar går løs i 3F Superligaen. På fredag tager holdet hul på den første af fire træningskampe, hvor holdet får stærk modstand. Først gælder det førerholdet i den danske Superliga, FC Midtjylland, som gæster JYSK park på fredag. Dernæst venter østrigsk modstand fra LASK Linz, som er den første modstander på træningslejren i Spanien. Østrigerne ligger i øjeblikket nummer to i den hjemlige liga, hvor holdet er blot to point fra Red Bull Salzburg på førstepladsen.

Zenit Skt. Petersborg er den tredje modstander i rækken. Russerne fører suverænt den russiske Premier League, og har spillere som f.eks. brasilianske Malcolm, som sidste år tørnede ud for FC Barcelona, i truppen.

– Jeg tror jo på, at det mest udviklende altid er at blive testet maks.. Ved at spille mod nogle, som er dygtigere end en selv, så bliver man presset på sin organisation og dit mand-mand spil skal sidde i skabet, og du skal virkelig være på tæerne. Samtidig skal du også være i stand til at spille hurtigt, når du har bolden, for deres organisation er der bare, fortæller cheftræner Kent Nielsen, som ikke er bange for, at modstanden bliver for hård.

– Vi er ikke skræmte af det. Vi har sagt ja til det med åbne øjne, og med den tro på, at vi også kommer til at gøre det svært for dem. Men selvfølgelig kan det godt være svært, hvis de rammer deres topniveau, men det er også vores opgave at sørge for, at de ikke gør det, lyder det fra Kent Nielsen.

Fredag kl. 13.00 mødes SIF og FC Midtjylland på JYSK park. Der er gratis adgang til opgøret, og er du en af de 100 første til kampen, så kan du score dig en fribillet til 3F Superliga-premierekampen mod AaB. Billetterne bliver delt ud i Reimar Foyeren fra kl. 12.30.

Er du forhindret i at overvære fredagens træningskamp, så kan du se den på vores livestream her.

Træningskampe foråret 2020:

Fredag d. 24. januar kl. 13.00 på JYSK park: SIF – FC Midtjylland
Onsdag d. 29. januar kl. 15.00 på La Finca (Spanien): SIF – LASK Linz
Søndag d. 2. februar kl. 15.00 på La Finca (Spanien): SIF – Zenit Skt. Petersborg
Fredag d. 7. februar kl. 13.00 på JYSK park: SIF – Viborg FF

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen