22. januar 2020

SIF-talent glæder sig til hårde kampe

SIF-talent glæder sig til hårde kampe

Efter et par uger med hård træning tager SIF-holdet hul på træningskampene i denne uge. Første opgør er mod lokalrivalerne fra FC Midtjylland.

Fredag møder Silkeborg IF lokalrivalerne fra FC Midtjylland på JYSK park. Det er årets første træningskamp for SIF, og dermed er forberedelserne til sæsonstarten gået ind i en ny fase for SIF-truppen, som ser frem til at komme i kamp igen.

– Træning er rigtig fint, men kampe er det sjove, og det er det, man rigtig gerne vil spille, fortæller Rasmus Carstensen, som i efteråret fik sin Superligadebut for SIF.

SIF-talentet er kommet godt i gang med opstarten, hvor fysikken indtil nu har været i højsædet.

– Opstarten har været god. Jeg er kommet tilbage i en god form, og har ligesom vist, at jeg gerne vil det, fortæller Carstensen, som har spillet fem kampe i efteråret for SIF i Superligaen.

En af dem var mod fredagens modstander fra FC Midtjylland, som to gange i efteråret har besejret SIF med 2-1. Kampe der trods nederlagene har givet SIF-holdet en tro på, at holdet kan spille lige op med Superligaens førerhold.

– Vi ved godt, hvad Midtjylland kan, og de er gode. Men de havde problemer med os i de to kampe i Superligaen, så kan vi finde lidt af det frem mod dem, så tror jeg også godt, at vi kan vinde.

Fredag kl. 13.00 mødes SIF og FC Midtjylland på JYSK park. Der er gratis adgang til opgøret, og er du en af de 100 første til kampen, så kan du score dig en fribillet til 3F Superliga-premierekampen mod AaB. Billetterne bliver delt ud i Reimar Foyeren fra kl. 12.30.

Er du forhindret i at overvære fredagens træningskamp, så kan du se den på vores livestream her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen