26. september 2019

SIF-møde gav stof til eftertanke

SIF-møde gav stof til eftertanke

Omkring 140 interesserede SIF-fans mødte onsdag aften op hos Midtjylland Avis, som havde sat Kent Madsen, Jesper Stüker og Kent Nielsen i stævne til en snak og diskussion om den aktuelle situation i Silkeborg IF.

Med starten på denne sæsons 3F Superliga og med et netop overstået transfervindue, så var der rigelige med emner at tage fat i, da Kent Madsen, Jesper Stüker og Kent Nielsen onsdag aften stillede op til den første udgave af SIF Talks.

– Jeg var da lidt betænkelig ved at møde op til en gang offentlig spanking, men jeg synes faktisk, at det var en rigtig god oplevelse. Der kom nogle spørgsmål og kommentarer fra nogle af deltagerne, som gav stof til eftertanke, fortæller Silkeborg IF’s sportschef, Jesper Stüker ovenpå mødet onsdag aften på Midtjyllands Avis, hvor 140 SIF-fans var mødt op for at høre om den aktuelle situation i Silkeborg IF, og dernæst havde mulighed for at stille spørgsmål.

Spørgsmålene strakte sig fra økonomien i SIF til den daglige træning på JYSK park.

– Der er, berettiget nok, masser af kritiske spørgsmål at tage stilling til. Men jeg synes at formen her på avisen, hvor vi dels får lov at redegøre for, hvorfor vi gør, som vi gør. Men også får lejlighed for at svare og møde folk direkte, det synes jeg er en fornøjelse, fortalte Silkeborg IF’s administrerende direktør, Kent Madsen efter seancen, som godt kan ske at blive en mere eller mindre fast ting fremover.

– Jeg håber faktisk, at det er noget, som vi kunne gøre måske en gang om året. Det synes jeg, kunne være sjovt. Det kunne måske også være sjovt at holde sådan et møde, hvor status måske er lidt sjovere end lige nu, lød det med et smil fra Kent Madsen.

Læs også: Stüker: Vi har været i dialog med 45 spillere.

Midtjyllands Avis har udgivet en podcast fra hele første del af onsdagens møde. Hør den her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen