16. september 2019

SIF mast før pausen af fynsk fysik

SIF tabte mandag aften 0-3 på JYSK park til OB, der med stor fysik pressede hjemmeholdet hårdt i 1. halvleg og reelt afgjorde kampen.

Det blev aldrig SIF’s aften mandag på JYSK park, hvor et fysisk stærkt OB-mandskab reelt afgjorde kampen i de første 45 minutter. SIF kom lidt bedre med i 2. halvleg, men kampens store profil, Bashkim Kadrii, aflivede enhver SIF-drøm om bare et enkelt point, da han med sit andet mål gjorde det til 3-0 til fynboerne et kvarter før tid.

Cheftræner Kent Nielsen havde foretaget tre ændringer i sin trup i forhold til seneste superligakamp to uger tidligere i Randers. SIF’s nytilkomne målmand, Rafael Romo, havde overtaget målet fra Oscar Hedvall, og på midten var Valance Nambishi tilbage, hvilket bænkede Filip Lesniak, ligesom Mathias Hebo Rasmussen fik sin første startplads for SIF i 3F Superligaen på bekostning af Jeppe Okkels.

OB satte sig på kampen fra start, og SIF havde svært ved at gennembryde den kompakte fynske fem-mands midtbane, når hjemmeholdet erobrede bolden. Det blev også til enkelte chancer til gæsterne – et stolpeskud i det 5. minut og et langskud fra Bashkim Kadrii i det 12. minut, som Rafael Romo parerede og efterfølgende samlede op.

OB mål efter hjørnespark
OB-målet kom efter et kvarter, og optakten var et hjørnespark. Rafael Romo fik i første omgang bokset bolden væk, men da den kom ind i feltet anden gang, var Oliver Lund fri til hovedstød i det lille felt, og han kunne heade fynboerne i front.

OB fortsatte sin dominans efter føringsmålet, og Troels Kløve havde midtvejs i halvlegen en skudchance midt for mål, men overplacerede sit skud, så bolden gik over mål.

Kadrii til 0-2
Bashkim Kadrii gjorde det til 2-0 til OB inden kampen rundede den halve time. Et frispark lige udenfor feltet udnyttede Kadrii iskoldt ved at sende bolden forbi muren og i nettet tæt op ad den ene stolpe uden chance for Romo i SIF-målet. Det så meget svært ud for et SIF-hold, der i den første halve time ikke havde spillet sig til en eneste chance. Første SIF-forsøg faldt i det 39. minut, da Ronnie Schwartz sendte et projektil over mål.

I pausen reagerede Kent Nielsen ved at skifte Jeppe Okkels ind som erstatning for Valance Nambishi. Samtidig ændrede han formationen fra 3-5-2 til 4-4-2 med Okkels og Schwarz i front og Rochester og Møller på hver sin midtbanekant.

Det gav SIF mere spil, og også optræk til muligheder. Mads Emil Madsen havde således et godt gennembrud 10 minutter inde i halvlegen, men hans velplacerede skud fik Oliver Christensen lige akkurat afværget til hjørnespark.

Og Kadrii til 0-3
Selv om SIF var bedre med efter pausen, betød det ikke, at OB ikke fortsat var farlige personificeret i Baskim Kadrii. Midtvejs i halvlegen fyrede han et lumsk skud af, som tog ydersiden af stolpen, og OB var således tættere på 3-0 end SIF var på 2-1.

Og 3-0 blev det da også. Med et kvarter igen fik Bashkim Kadrii en skudchance i feltet. Med rygen mod mål vendte hna rundt og placerede en flad bold i det modsatte hjørne. Det var OB’s og Kadriis aften på JYSK park.

Det mål lukkede definitivt kampen, og SIF formåede ikke rigtigt at true den fynske defensiv i det sidste kvarter. En trist aften på JYSK park for SIF’s fans.

SIF spiller igen på JYSK park allerede på søndag, hvor Lyngby kommer på besøg. Der er kampstart kl. 14.00. Køb billet til den kamp her.