Lesniak: Min største triumf var debut i Premier League

Lesniak: Min største triumf var debut for Tottenham i Premier League

Filip Lesniak er med i truppen til aftenens kamp mod OB. Tidligere i karrieren spillede han for Tottenham i England – og debuterede for London-klubben i Premier League.

Slovakiske Filip Lesniak har en fortid i engelsk fodbold. Han fik en stor del af sin fodboldopdragelse i London-klubben Tottenham, og det var også her, han debuterede på senior-niveau i en Premier League-kamp i 2017.

Til kampen mod OB i aften er Filip Lesniak dagens SIF-profil og svarer i den forbindelse på en række spørgsmål i kampfolderen GO’ KAMP. Bl.a. betegner han debut’en i Premier League som sin hidtil største triumf i karrieren.

Lær Filip Lesniak bedre at kende ved at læse hans svar nedenfor:

Hjemby: Kosice, Slovakiet.
Klubber som dreng: MFK Kosice, Tottenham Hotspur.
Prof-klubber: Tottenham Hotspur, AaB, Silkeborg IF.
Mit bedste mål: April 2018 for AaB i en kamp mod FC Midtjylland. Kampen sluttede 3-3, jeg udlignede til 1-1 med venstrebenet i 1. halvleg.
Min debutkamp som professionel: Tottenham mod Leicester 18. maj 2017. Spurts vandt 6-1, og jeg kom ind i 86. minut og lagde op til Harry Kanes mål til 5-1.
Mit første mål: Scorede jeg for AaB i en kamp mod FC København. Det var 10. december 2017, kampen endte 1-1 og jeg scorede til 1-0 med venstrebenet.
Min favoritspiller i SIF i historien: Robert Skov.
Den største triumf i min karriere: Min debut i Premier League.
Min største ambition for resten af karrieren: At spille i en af top 5 liga i Europa og spille landskampe for Slovakiet.
Min hårdeste modspiller nogensinde: Jakob Poulsen
Min mest talentfulde holdkammerat: Magnus Mattsson og Mads Emil Madsen.

Kom på JYSK park i aften og støt Lesniak og de øvrige SIF’ere. Køb billet her.