16. september 2019

Enorm skuffelse hos SIF-træneren

Enorm skuffelse hos SIF-træneren

SIF-træner Kent Nielsen betegnede indsatsen i 1. halvleg som “rigtig, rigtig dårlig,” og det skuffede ham.

Skuffelsen drev ned ad væggene i SIF’s omklædningsrum efter 0-3 lussingen mod OB mandag aften på JYSK park. Og skuffelsen var rettet indad, også hos cheftræner Kent Nielsen.

– Det vi leverede i 1. halvleg var rigtig, rigtig dårligt. Der var hverken aggressivitet eller mod med bolden, og jeg er enormt skuffet. Når man leverer en halvleg, som vi gjorde, så søger man jo en reaktion i pausen, og den synes jeg også vi fik i de første 25 minutter af 2. halvleg. Men man skal gerne score i den slags perioder, og det gjorde vi ikke, og så brændte energien ud, sagde Kent Nielsen.

Han blev også spurgt, om det var system-skiftet til 3-5-2 – som blev ændret i pausen til 4-4-2 – der bar skylden for den blodfattige 1. halvleg. Men det afviste Kent Nielsen.

– Det har intet med formationen at gøre. Det handler om mod og mindset og et hold, der er mærket af resultaterne. Vi turde jo ikke at bryde kæderne og være aggressive. Det var slet, slet ikke meningen, at vi skulle stå så langt tilbage, som tilfældet blev i 1. halvleg, og når vi erobrede bolden, smed vi den alt for tidligt. Vi er alle ærgerlige og skuffede over dette her, sagde Kent Nielsen, der derpå blev spurgt om vigtigheden i en sejr på søndag, når Lyngby kommer på besøg.

– Jeg tænker da, at vi vinder den næste kamp. Sådan tænker jeg altid. Lyngby-kampen er ikke vigtigere end alle andre, men vi forbereder os på den, for at vinde, slog Kent Nielsen fast.

Kampen mod Lyngby spilles søndag kl. 14.00 på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen