12. juli 2019

SIF lejer midtbanespiller i AaB

SIF lejer midtbanespiller i AaB

Den 23-årige Filip Lesniak skal i det næste års tid tørne ud for Silkeborg IF.

Silkeborg IF har i dag lejet den slovakiske midtbanespiller Filip Lesniak i AaB. Den 23-årige centrale midtbanespiller starter træningen ud senere i dag på Søholt.

– Filip Lesniak passer godt ind i SIF i forhold til kompetencer og den øvrige trup. Vi har tidligere set ham spille på et højt niveau i Superligaen og tror på, at vi kan få dette at se igen i SIF-trøjen. Vi har indtryk af, at vi får en dedikeret og motiveret spiller, fortæller Silkeborg IF’s sportschef, Jesper Stüker.

Den sidste del er der ingen tvivl om, hvis man spørger hovedpersonen selv.

– Jeg kommer for at arbejde meget hårdt. Jeg vil gøre alt for at være med til at opfylde holdets målsætning, fortæller Lesniak, som for en Superliga-spiller bærer rundt på et særdeles flot cv.

Lesniak har således tidligere i karrieren spillet for Tottenham Hotspur, hvor han tilbage i 2017 fik en enkelt kamp i Premier League. Siden da er det blevet til et ophold i AaB, hvor midtbanespilleren er noteret for 39 Superligakampe. I sidste sæson blev det dog kun til otte optrædener. Derfor ser slovakken frem til at få genstartet karrieren i Silkeborg.

– Det betyder meget for mig, at Silkeborg tror på mig, og jeg vil gøre alt for at betale den tillid tilbage, lyder det Filip Lesniak, som træner med holdkammeraterne senere i dag på JYSK park.

Filip Lesniak skal spille i trøje nr. 23 for Silkeborg IF.

Fakta om Filip Lesniak:
23 år. Defensiv midtbanespiller
17 U-landskampe for Slovakiet
Tidl. Klubber: Tottenham, Slovan Liberec, AaB
Kontrakt med Silkeborg IF indtil 30/6-2020.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen